reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

Powodzenia na kopenhadzkiej!!! 2 razy próbowałam dotrwałam do dnia 6tego i za każdym razem to samo,prawie zemdlałam.Uważajcie na siebie.:-)

reklama
Ja pare dni temu skończyłam kopenhadzką po 3 dniach :-/ nie byłam w stanie. Głupia ja karmie piersią i zaczęło mic hyba mleczko znikać, ponado czułam sie bardzo słabo, rece , nogi mi sie trzesły ... ja jednak do diet się nie nadaję. Pozdrawiam wytrwałe ;-)

tej diety nie wolno stosowac jak karmisz piersia! ba! zadnych diet nie wolno Ci stosowac!!! Mozesz zrobic krzywde zarowno sobie jak i Malenstwu!

czesc dziewczyny!jestem nowa na waszym watku i tak przeczytalam wasze posty i musze stwierdzic ze od jutra sprobuje SB.mam jakies 5kg do stracenia wiec mam nadzieje ze wytrwam i sie uda,ale obawiam sie ze bez kawy to bedzie sie niezle mojemu zezulkowi obrywalo z byle powodu,hehe...nie wyobrazam sobie nie pic ani kapki kawy a szczegolnie z samego rana!chociaz w sumie to dziwne bo bedac w ciazy jakos nie pilam ani kapeczki a teraz zyc bez kofeinki nie potrafie:))
moja corcia(ma 11 miesiecy)niezle daje mi popalic i jak tak budzi sie dzien w dzien ok 5:30 to bez kawusi nie ustalabym na nogach za dlugo...czy tak na pradew nie mozna chociaz z jednego kubeczka z rana w tej dietce wypic?????
aha!musze wam goraaaaco polecic diete jajeczno-gapefruit'owa!!!!po urodzeniu Weronisi wazylam 66kg i waga stala w miejscu jak zakleta przez 7m-cy,pomimo cwiczen i diet,np 1000cal...no i mamcia mnie namowila na jajeczno-grapefruit'owa i przez 2 tygodnie schudlam 4kg!!!!od tego czasu stopniowo spadla o 2kg,ale dalej nie jest to moja waga wyjsciowa:(minus tej dietki:mozna ja stosowac tylko przez 2tyg. i to raz na rok!!!dostarcza nadmiar cholesterolu i nie mozna przesadzac.ale polecam,tak na dobry poczatek,bo wiem jaka to ulga i zastrzyk wiary jak w koncu waga wskazuje mniej:)pozdrawiam!!!!napiszcie i czy ktos ulegl kawie w sb i z jakim skutkiem.papa

nie zamierzam już bawić sie w jakikolwiek diety... jestem jak jestem - że ciut za duzo w pupie... i co z tego :-) Julka tego napewno nie zauważa ! Pozdrawiam

Heloł;-)
A ja dzis drugi dzień na diecie kopenhaskiej i jakoś leci:tak:
Oby tak dalej:-)
Ale muszę sie Wam szczerze przyznac, że ciężko jest byc na diecie mając maluszka w domu, bo to trzeba zupkę przygotować, to kaszkę sprawdzic czy jest oki:blink:. Oprócz tego moja mała wcina jakies chrupasy, herbatniczki a mnie slinka cieknieee, ehh....

Powodzenia kobitki;-)

dziś dziewczyny zaczynam - ale widzę, ze sama. Jestem po sniadaniu, a już mnie ssie w żołądku - ciekawe ile wytrzymam:)

reklama
moim zdaniem to dieta dla anorektyczek, robiłam ją jak byłam nastolatką! najlepszym sposobem na ładną figurę jest zdrowe odżywianie i regularne ćwiczenia, ale to wymaga więcej silnej woli niż tego typu diety :-p

Do góry