reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
A ja już więcej kawy nie pije! mały nie śpi
Ja mysle ze to jednak nie od kawy
NeSSi
Moderatorka
Ja mysle ze to jednak nie od kawy
Ale nic go nie boli oczy mu się zamykaja a nie śpi ..
ja też jem wszystko...dzięki Bogu nadal nic się nie dzieje, bo chyba bym znikneła jak bym miała jeszcze jakieś diety stosować
Coś w tym jest. Ja już ważę mniej o 2 kilo niż przed ciążą. Tylko, że mam już stałe problemy z pokarmem. Jest tak na styk. Jak mała jest coś bardziej głodna, to mam problem.
Mexi
Co do kawy to ja tylko Capuccino, ale to dlatego, że mi kawy tak bardzo nie brakuje. Jednak położna mówiła, że mozna, zwłaszcza jeśli w ciąży też się piło. Lepiej jednak wypić jedną filiżankę do południa, żeby właśnie wieczorem dziecko nie było zbyt pobudzone. ;-)
kopciuszek2107
Ale nic go nie boli oczy mu się zamykaja a nie śpi ..
Moj tez juz nie spi calymi dniamii wcale nie jest to przez kaweteraz juz bedzie spal mniej
kawe uwiebiałam od zawsze w ciazy tez pilam jedna dziennie slaba, ale teraz nie pije. teraz moim ulubionym napitkiem jest inka z mlekiem lub bez 3 dziennie pije normalnie kofeiny nie ma a mnie uzaleznila:-)
a ja sie wlasnie skusilam na kilka frytek i gryza pizzy.
a ja sie wlasnie skusilam na kilka frytek i gryza pizzy.
reklama
Chérie
Mama Danielka
ja się chyba też skuszę na kawałek pizzy może moje dziecko mi wybaczy.
a co do kawy to nie wiem czy to zbieg okoliczności czy nie, ale po trzech dniach z jednym kubkiem średnio-mocnej parzonej pojawiły się kolki. także do kawy się mocno zraziłam i długo jej nie tknę (no chyba, że moje cycki zakręcą zaworki na amen... bo coraz mniej z nich kapie)
a co do kawy to nie wiem czy to zbieg okoliczności czy nie, ale po trzech dniach z jednym kubkiem średnio-mocnej parzonej pojawiły się kolki. także do kawy się mocno zraziłam i długo jej nie tknę (no chyba, że moje cycki zakręcą zaworki na amen... bo coraz mniej z nich kapie)