reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dieta dla karmiacych :)

reklama
nalezy jednak probowac wprowadzac do swojej diety nowe produkty, nie mozna jesc ciagle tego samego. ja zamierzam od tej pory tak probowac. zobaczymy co bedzie. tylko bialko ogranicze - bo po tym ma jednak wysypke.

czy kltos tu w ogole przesyla te przepisy???
czy dziewczyny tylko podaja meile a przesylać nie ma komu

ja jeszcze nic nie dostam :(

Ja tez bym prosila o jakies przepisy. Chce schudnac a nie wiem co jesc.
Ja juz wielk razy sie odchudzam ale to byly normalne glodowki a teraz tak nie moge, bo przecie z karmie! Wiec jak ja mam siebie zoladek skurczyc?? :mad: :mad:
ps sylwia-lesiak@wp.pl

ja ciągle jem to samo- gotowane mięsko na obiad, kanapki z pszennej bułki na śniaadnie i kolację (oczywiście z chudym mięsem, ewentualnie z dżemem) - to jakiś koszmar!! gdzie te przepisy? chyba rzeczywiście nikt nie przesyła...

DYDA te przepisy to chyba tylko prosba ktorej nikt nie moze spelnic
jadlam wedzona makrele nic mi ani niuni nie bylo

rzeczywiscie kiepsko z tymi przepisami:|

Dziewczyny bardzo zdrowe i nie za bardzo kaloryczne sa takie placuszki z kaszy gryczanej.Ja robie to tak :

normlanie gotuje kasze gryczana na sypko,potem ja studze,i dodaje jajko i make tak zeby sie kleila, Formuje takie klopsiki jak mieso mielone, na koncu obtaczam w bulce tartej.Pieke to na bardzo malej ilosci tluszczu.Nie zapomnijcie odpowiednio do Waszego smaku doprawic sobie kasze, ja dodaje sol, pieprz, majeranek, oregano, koperek i pietruszke (wszystko suszone) wychodza przepyszne i sa bardzo dobre dla Dzidzi:)

Pozdrawiam dajcie znac jak zrobicie i czy Wam smakowalo :)

reklama
Do góry