Czesc dziewczyny!!!! jasina zobaczysz wszystko bedzie dobrze a to ze twoja kruszynka jest spiaca nie ma co sie dziwic skoro malo zjada itp
trzymam kciuki zeby sie to szybko zmienilo.ja z moim szymonkiem bawie sie roznymi sposobami.W sumie to mam dla niego mate edukacyjna i on lubu smiac i sie i gaworzyc do lusterka zawieszonego nad.bardzo lubi jak sie do niego mowi tak wiesz tak smiesznie.pozatym uwielbia jak mu na laptopie puszczam gummy bear-nuki i cho ka ka o
znajdziesz to na youtube.co to stalych pokarmow to nie daje tak jeszce tylko wyrywkowo powoli coraz wiecej smakow daje sprobowac.jedyne to na stale dosypuje my kaszki smakowe do mleka.
pozatym mam PRROOOBBBLLLLEEM
(((((
W niedziele braklo mi mleka wiec moj maz polecial kupic ale musial wziasc w polskim sklepie<mieszkam w anglii> kupil bebilon polski odmiennik mojego mlkea Aptamil.I otoz od tej niedzieli cos sie dzieje
marudny to malo powiedziane,byla raz podwyzszona temperatura,teraz to czesto ulewa mleko,dostal na brzuszku i pleckach wysypki duzo plamek czerwonych i do tego wszystkiegoma od wczoraj biegunke
kupki sa bardzo zadkie i jak zawsze robil jedna na dzien tak teraz jest ich wiecej.nie wiem co robic mysle ze to przez ten polski odmiennik mleka ,juz mu go nie daje czekam na reakcje na razie nie daje mu nic oprocz mleka zeby sie mu zoladeczek uspokoil<biedactwo>,juz mi rece opadaja
dziewczyny co o tym sadzicie czy to alergia na to mleczko????