reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dieta dla 4-miesiecznego bobasa

Moja corci znowu woda z pupki leci. A je malo raz zjadla 45 ml potem 60 ml a teraz 90 ml.
Mam nadzieje ze nadrobi. Mama mowila ze ja tez nie chcialam jesc wiec moze ma to po mnie.
Najbardziej jednak martwi mie ta biegunka bo mala nie przybiera na wadze a oni nic z tym nie robia choc juz bylam 3 razy u lekarza :(

reklama
SZUKAM PO NECIE JAKIES INFORMACJE NA TEMAT BIEGUNKI I ZAPOBIEGANIU ITP E JESZCZE NIC NIE ZNALAZLAM:( cHCIALABYM BARDZO CI POMOC JASINA ALE NIE MAM POJECIA JAK:(

Jasina jeszcze co do mlek. myśmy też mieli małe przeboje na początku i w końcu mały jadł najdroższe u nas mleko ha ale po nim też po 1,5 miesiąca zaczęły się jakieś przeboje. Kombinowaliśmy z lekarzem co tu dać. I w końcu coś mi podpowiedziało żeby spróbować zwykły bebilon. Żaden HA ani comfort i się okazało że wszystko gra. Ale to musisz sama ocenić. Do poniedziałku niedaleko. A z tym martwieniem to czasem się martwię ale jak widzę jaki jest zadowolony i cały czas uśmiechnięty to sobie myślę że nie wygląda na takiego któremu coś jest. Trzymaj się:-)

Moj maz mowi to samo. Ze nie ma co sie zamartwiac bo taki jej urok ze niejadek. Mala jest grzeczna, nie placzenie marudzi, ciagle rozesmiana i ma pelno energii. Jak sie z nia bawie to smieje sie na glos jak szalona. Nawet przy tej biegunce caly czas zachowuje sie normalnie. Moze troche wiecej spi ale to oczywiste.
Dzieki dziewczyny za wasze odpowiedzi bo jednak fajnie tak jak inne mamy cos poradza. I wiem ze nie jestem sama i ze nie tylko ja mam takiego niejadka :)

jasina skoro twoja mala jest usmiechieta tzn ze nie ma az tak zle wiec sie az tak nie zamartwiaj ,karolina ma racje powinnas sprobowac dac zwykle mleczko a nie ha:)

Załączniki

• 72Zd.jpg
    72Zd.jpg
    1,5 KB · Wyświetleń: 72
Dziewczyny pomocy!!!! Zadzwonila do gastrolog i kazala zmienic mleka na inne ale tez hypoalergiczne i jeszcze drozsze :( Ja posluchalam was i swojej intuicji i zaryzykowalam i dalam zwyke mleko tzn takie najprostsze. I mala od wczoraj robi kupy z bialymi grudkami . Tak jakby nie trawila dobrze i nadla robi duzo kup. Ale te kupy sa naprawde biale :( Pomocy!!!! I wczoraj w nocy w kupie bylo tez cos jakby czarnego :( Nie wiem co robic????
A wizyte mam dopiero na poniedzialek :(
Prosze o szybkie odpowiedzi.

jasina białe grudki w kupie to normalne jeżeli jest to takie jak myslę. Całość jest koloru musztardy i lejące i w tym jasne grudki (moja mama mówi na to kupa z białym serem)

moj dzieciak tez robi kupki o takiej konsystencj/! wogole to od godziny mam masakre szymon ma goroczke jest marudny jest po 1 w nocy i nie spi a ja z nim je zsiedze::( mam nadzieje ze to na zabkowanie a nie jakis wirus albo cos w tym stylu! buziaki

reklama
Witam mam pytanie odnosnie kaszek ,od tygodnia podaje mojemu synkowi kleik ryżowy a dzis dostal kaszke malinową ,czy powinnam odczekac tydzien zeby mu podac nastepny raz? czy skoro kleik nie zaszkodzil to kaszka tez nie powinna?!

Do góry