reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

Dziewczyny ja się muszę pochwalić, z mojej 8 z przodu zostało 63 kg... Wszystko fajnie tylko nienawidzę swojego ciala- rozstępów, obwislej skóry, a najgorsze piersi - zostały mi 2 małe wiszące flaczki... Ja wiem ze to są konsekwencje takiej zmiany masy ciala, ale bez przesady... Nieciekawie to wygląda... Ehhh
Dodam ze idąc do porodu z Roksana przekroczylam 100 kg... Nie jestem na żadnej diecie... Dużo pracy, stresów, papierosów... Malo jedsenia, ale słodycze jem często... Szczegolnie na nockach ;)

reklama
Noscar na rozstępy polecam. Ja sobie próbką smaruję blizny po tradzikowe i już ich prawie nie ma. Zamierzam kupić sobie. Na opakowaniu pisze ze na blizny i rozstępy.
Jak chudłam po Hani to tez miałam flak na brzuchu. Teraz cwiczę i jest inaczej ale też wisi. Taki chyba urok. Dwa ze nie zgubiłam jeszcze tego co chciałam.
O piersiach nie wspomnę, ale jeszcze karmie wiec nie wiem jaki będzie efekt końcowy...
Martynko,tak czy siak gratuluje!!!!

Martynka moja waga docelowa to tak ok 63:tak:
Fajnie,że tak szybko schudłaś, a ciało po porodach i odchudzaniach niestety tak wygląda.
Ale tak jak pisze kaka ćwiczenia dają dużo.
Ja mam rowerek stacjonarny + bańki chińskie (na uda:baffled:). Już kiedyś robiłam taki zestawik i dla mnie działało to cuda:tak:

Do góry