reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

Ja ostatnio za namowa koleżanki zaczęłam pić Aqua Slim. No i powiem wam że pierwszy raz po porodzie ma 5 z przodu bo cały czas była 6 . A teraz waże 58kg. Zobaczymy jak bedzie dalej

reklama
Ja kiedyś też więcej jadłam na stresy, a teraz słodycze mogą dla mnie nie istnieć, kupiłam pakę czipsów, to zjadłam 3 sztuki. Jakoś mi się przestawiło. Nie powiem, że się nie cieszę. Dalej nie jem kolacji i już 0,5 do przodu. Chyba, że zrobię badania i okaże się, że mam anemię :sorry::eek:

Ech te słodycze - wczoraj naszło mnie na coś słodkiego i zrobiłam keks :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem po co.

A tyłek rośnie ... tyle sobie powtarzałam, że dam radę i jakoś nici.
Zwalam na pogodę :-p:-p:-p i ten wręcz nostalgiczno-depresyjny.

Ech te słodycze - wczoraj naszło mnie na coś słodkiego i zrobiłam keks :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem po co.

A tyłek rośnie ... tyle sobie powtarzałam, że dam radę i jakoś nici.
Zwalam na pogodę :-p:-p:-p i ten wręcz nostalgiczno-depresyjny.
No to mamy chyba podobną 'silną' wole:-D:-p

Ale ja już naprawdę się wzięłam ale jeszcze do tego zestaw ćwiczęń na brzuch (a raczej wałęczki:sorry2:)

Nati ja jak się czasem tak zbiorę w sobie i postanowię to daję radę.
Ale ostatnio coś dużo stresu, zawirowań i ta @ przyszła spóźniona także odstresowanie słodkościami.

Już bardzo żałuję :sorry2::sorry2::sorry2:

Zastanawiałam się nad tym Aqua Slim, ale sama nie wiem :confused:

Ja dziś drugi dzień ćwiczonka:-)
Ale nogi i brzuch mnie bolą, chyba zakwasy się odzywają:zawstydzona/y:

W każdym razie postanowienie ćwiczeń i ograniczania jedzonka trwa!:tak:

reklama
ja też 3 kilosy do przodu, poćwiczyłam dzisiaj po długiejjjjjj przerwie i mam zakwasy, ja zaczynam dietke ale chyba od poniedziałku, kiedy się post zaczyna może wtedy

Do góry