reklama
To pewnie woda.kurde jak ci sie udalo zrzucic te 2 kg???? Ja na siłke ide od wrzesnia)
Już drugi tydz siłownia3x, zero słodyczy, mniejsze porcje, ale mam kryzys.
Od kilku dni waga stoi. Niby wiem ,że ważyć trzeba się co tydz ale jakoś tak zawsze rano staję i nic si,ę nie rusza.
Także przechodzę teraz próbę wytrwałości
Trina długo chcesz karmić?
Ja przy karmnieniu trochę się ograniczałam, ale słabo mi szło.
Dziś 11 mc po porodzie mam -14kg (wagi tuż po urodzeniu)
Natusia - chciec to ja sobie moge... Planowalam na poczatku pol roku karmic, pozniej tak max 8-9 mies, ale mam cycoholika w domu, nie uznajacego silikonu pod zadna postacia, a nad stale pokarmy przekladajacego mleczko. Wiec mamy smok fuj, butla fuj, sloiczki bleee, moje obiadki bleeee. Nic tylko cyc. Wiec chyba to troche potrwa, ale na pewno nie wiecej niz rok, bo musze sie za siebie zabrac. Od strony medyczno-kosmetycznej tez.
No ja tak pewnie z 8-10 mam mniej od tuz po urodzeniu.
No ja tak pewnie z 8-10 mam mniej od tuz po urodzeniu.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
jak karmie juz prawie 20 miesiecy a wage mam mniejsza niz przed ciazami,nawet z oliwka zanim zaszlam w ciaze to wazylam wiecej niz teraz.Ogolnie jak popatrze na zdjecia jak bylam nastolatka czynawet rok czy2 lata przed urodzeniem oliwki to wtedy bylam grubsza niz teraz,choc ja to zawsze chudzielec bylam i jestem hi.
Zgadzam sie ztym ze to zalezy jak kto ma jaka tendencje.Ja karmie caly czas,chwile po urodzeniu alanka mialam juz taka wage jak z przed ciazy,nigdy sie nie odchudzalam a wrecz przeciwniejem co chce i uwielbiam slodycze.
TRINA ty nie widzialas mojego cycoholika.U nas tez smoczek beee,butelki beee,do roku czasu alan nie pil herbatek bo wlasnie butelka beee,niekapki beee,a teraz juzpije wszystko i zewszystkiego,nawet jakskonczylroczek topil zgwinta wode 1,5 litrowa z butelki orginalnej tak jak mamusia .U nas byla ta roznica ze alan od poczatku uwielbia jesc wszystko,sloiczki,moje obiady i takbylood poczatku do dzis.Zycze ci aby u ciebie sie to pozmienialo z tym jedzeniem na lepsze.
NATUSIA jak kryzys?
CZARNA z czego ty sie chcesz odchudzac?tys laska jak tralala
Zgadzam sie ztym ze to zalezy jak kto ma jaka tendencje.Ja karmie caly czas,chwile po urodzeniu alanka mialam juz taka wage jak z przed ciazy,nigdy sie nie odchudzalam a wrecz przeciwniejem co chce i uwielbiam slodycze.
TRINA ty nie widzialas mojego cycoholika.U nas tez smoczek beee,butelki beee,do roku czasu alan nie pil herbatek bo wlasnie butelka beee,niekapki beee,a teraz juzpije wszystko i zewszystkiego,nawet jakskonczylroczek topil zgwinta wode 1,5 litrowa z butelki orginalnej tak jak mamusia .U nas byla ta roznica ze alan od poczatku uwielbia jesc wszystko,sloiczki,moje obiady i takbylood poczatku do dzis.Zycze ci aby u ciebie sie to pozmienialo z tym jedzeniem na lepsze.
NATUSIA jak kryzys?
CZARNA z czego ty sie chcesz odchudzac?tys laska jak tralala
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA no wiesz aby odrastajace wlosy wliczac do przybylych kg hehehehehehe.
NATUSIA no dokladnie dobrze ze waga w gore nie idzie i z tego nalezy sie cieszyc ;-).
KAKA dzieki hihihihihi
NATUSIA no dokladnie dobrze ze waga w gore nie idzie i z tego nalezy sie cieszyc ;-).
KAKA dzieki hihihihihi