blondynka11
Fanka BB :)
Stosujecie jakieś specjalne do tego żele?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stosujecie jakieś specjalne do tego żele?
ale na szczęście łatwo rozróżnić tętno dziecka a swojeMoja położna nie popierała detektorów. Mówiła, ze jak się nie wie, co się robi to się wyłapuje po prostu swoje tętno i taki klops.
Dzis mi się udało po 3 dniach niczego a wiec jestem spokojna na kolejne dni. Dzięki za taki ciepły post.Miałam podobnie - zaczęłam szukać w 10 tc, złapałam po kilku min szukania. W kolejnych dniach już nie udało mi się. Po tygodniu znów się udało Wszystko zależy od ułożenia dziecka. Obecnie 15 tc i znajduje od razu. Poczekaj jeszcze troszkę bo zarodek jest malutki Na pewno wszystko jest ok!
Tę stronę też rozumiem. Bałam się tego ale muszę przyznać, że jak sprawdzam i nie znajduje to nie wpadam w panikę bo jak parę razy udało mi się złapać to dzieciątko było w totalnie różnych miejscach, raz głęboko, raz płytko. Szaleństwo złapać takie maleństwo. Z tego powodu jak nie złapię, nie panikuję i czekam z 2 dni. Gdyby nie detektor, byłabym non stop w stresie a tak...czuję wreszcie spokój.Ja nie kupuję detektora. Jakbym nie znalazła, to lecialabym w stresie i łzach do lekarza. Za duże obciążenie psychiczne dla mnie