reklama
wiola0904
Fanka BB :)
Hej. Ja korzystalam z detektora od 16tyg ciąży. Z racji, że była to ciąża tuż po poronieniu, pomagało mi to psychicznie bo w każdej chwili mogłam sprawdzić bicie serduszka. Także ja polecamCzy któraś z Was korzystała z detektora tętna płodu lub aplikacji w telefonie? Jak się sprawdza?
Gosia903488
Ja kupiłam, ale nie korzystałam (2-3 razy maksymalnie). Mogę Tobie podesłać model, żebyś zobaczyła, jakie to urządzenie. Chętnie odsprzedam w okazyjnej cenie. Co do zasady działania moja dr prowadząca uznała to za bardzo dobre rozwiązanie dla spokoju psychicznego.
Dolvit
My mamy i dopóki nie czułam ruchów to co 2gi dzień spr nie powiem że dawało mi to sporą ulgę. Aa i my od 12tyg używanyCzy któraś z Was korzystała z detektora tętna płodu lub aplikacji w telefonie? Jak się sprawdza?
Kakussska93
Również używam od 12tc. Wcześniej dla swojego komfortu psychicznego po ciąży biochemicznej. Teraz gdy czuję ruchy używam dla partnera który nie może wejść ze mną na USG. Polecam [emoji846]
Lili90
Jaki posiadasz model?i ewentualnie jaka cenaJa kupiłam, ale nie korzystałam (2-3 razy maksymalnie). Mogę Tobie podesłać model, żebyś zobaczyła, jakie to urządzenie. Chętnie odsprzedam w okazyjnej cenie. Co do zasady działania moja dr prowadząca uznała to za bardzo dobre rozwiązanie dla spokoju psychicznego.
G
gość _199
Gość
Angelsound. Ja słyszałam serce pierwszy raz w 10+5. Kupiłam używany na olx za 50 zł.Dziewczyny jakie modele polecacie? Od 12 tygodnia
reklama
Kakussska93
Mam ten [emoji16]