reklama
Moja przesypiał całe noce od 4 miesiąca. Wcześniej raz na jedzenie się budziła. Bez debridatu brzuch ja bolal, płakała. Więc podawałam i co miesiąc robiłam par dni przerwy zobaczyc, no i tak jak wyżej. Lekarz nie miał nic przeciwko, że to tak długo. Mówił, że lepiej żeby sie nie męczyła. Zapytaj swojego najlepiej, bo to i tak na receptęA zauwazylas ze dziecko lepiej spalo?
Ok dziekiMoja przesypiał całe noce od 4 miesiąca. Wcześniej raz na jedzenie się budziła. Bez debridatu brzuch ja bolal, płakała. Więc podawałam i co miesiąc robiłam par dni przerwy zobaczyc, no i tak jak wyżej. Lekarz nie miał nic przeciwko, że to tak długo. Mówił, że lepiej żeby sie nie męczyła. Zapytaj swojego najlepiej, bo to i tak na receptę
A jak odstawiła Pani lek?Ja stosowałam u mojego dziecka do pół roku. Wcześniej jak przestawałam wszystko wracało. Wreszcie nadszedł taki czas, że przeszło![]()
Po którejś próbie odstawienie nie było już objawów więc do niego nie wróciliśmy.A jak odstawiła Pani lek?
Pytam bo córka ma obecnie 4 miesiące, od 2 miesiąca życia bierze debridat ze wzgledu na mega kolki, brała 3x2,5 ml. Od jakich dwóch tygodni zmniejszyliśmy dawkę do 2x2,5 ml, później 2x2 ml bo już kolek nie ma. Zaczęliśmy więc podawać 2x1 ml ale córka stała sie bardzo niespokojna. Puszcza zdecydowanie mniej bączków, wybudza sie z płaczem. Nie wiem czy wrócić do dawki 2x2 ml bo wtedy było jeszcze ok. Troche sie boje podawać tak długo lek ale widzę ze Pani dosyc długo stosowałaPo którejś próbie odstawienie nie było już objawów więc do niego nie wróciliśmy.
reklama
Jeśli pomaga, to po co się ma dziecko męczyć.. jeszcze chwilę i się wszystko unormuje.Pytam bo córka ma obecnie 4 miesiące, od 2 miesiąca życia bierze debridat ze wzgledu na mega kolki, brała 3x2,5 ml. Od jakich dwóch tygodni zmniejszyliśmy dawkę do 2x2,5 ml, później 2x2 ml bo już kolek nie ma. Zaczęliśmy więc podawać 2x1 ml ale córka stała sie bardzo niespokojna. Puszcza zdecydowanie mniej bączków, wybudza sie z płaczem. Nie wiem czy wrócić do dawki 2x2 ml bo wtedy było jeszcze ok. Troche sie boje podawać tak długo lek ale widzę ze Pani dosyc długo stosowała