reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

Ja jestem prawie 5 miesiecy po porodzie i tez od jakiegos czasu tez mam ten problem. Mysle, ze to normalny objaw u wszystkich kobiet po porodzie. Wiadomo, ze z czasem wszystko wroci do normy. Musimy tylko brac witaminki i dobrze sie odzywiac. Jest to strasznie wkurzajace, bo wszedzie gdzie nie spojrze widze moje wlosy. :wściekła/y:

reklama
[FONT=Calibri, sans-serif]jak lubicie nosic włosy?;) proste i gładkie, mocno skręcone drobne loczki, fale, a może lubicie mieć dużo na głowie?;)[/FONT]

[FONT=Calibri, sans-serif]Wybieram opcję dużo na głowie:D Lubię takie podtapirowane i puszyste, żeby nie było widac ile mam naprawde włosów (jak się je zbierze w kucyka to wychodzi mysi ogonek:/) stylizuje je pudrem got2b powder'ful wyglądam wtedy jak bymmiała 3 razy więcej włosów niz mam w rzeczywistości;)[/FONT]

[FONT=Calibri, sans-serif]Ja lubię mieć takie podniesione u nasady, da sie tak zrobić tym pudrem? Mimo wielu zalet tapiru to ma jedna główną wadę plącze włosy, a jak jescze sie to spryska lakierem to tylko umycie głowy jest w stanie poradzić na plątaka. Może to wina moich włosów...nie wiem juz mi sie pary razy zdarzyło że fryzjerce grzebień utykał w moich kudłach takie sa niesforne...[/FONT]

Zazwyczaj wyprostowane;)
Ale trchę mi się od tego zniszczyły i raz ładny kitek:D A czasami są takie naturalne, takie poskręcane jak duże loki;)

[FONT=Calibri, sans-serif]zależy od nastroju, zdecydowanie lubię zmiany, czasem zakręcam sobie na papiloty, czasem prostuje, a czasem ugniatam na piankę żeby miec taki efekt dziewczyny surfera:D od got2b mam spray chroniący włosy przed gorącem prostownicy, dzieki temu nie przesuszam sobie włosów.[/FONT]

Bardzo lubię mieć puszyste włosy uniesione u nasady, jednak moje są grube i często po chwili są oklapnięte.. Lubię je pokręcić, ale ostatnio obcinałam i pokręcone wyglądają dziwnie, jednak już odrastają i znów będę kombinować :)

Kiedyś lubiłam półdługie,same mi się lekko podkręcały.
Teraz wolę krótko obcięte,mało zachodu z układaniem i szybko schną po umyciu :-)

Na temat wypadających włosów też bym mogła wiele powiedzieć, swego czasu bardzo duża ilość włosów mi wypadła. Muszę jednak przyznać, że mogło to być w dużej mierze spowodowane złym odżywianiem, ponieważ jak tylko zaczęłam dbać o to co jem kondycja moich włosów znacznie się poprawiła.

reklama
Do góry