reklama
Avacanda84
Zaangażowana w BB
ja dziś w aptece kupiłam tabletki bellisa albo jakos tak zobaczymy rezultata co jest dobre...w miare tanie...i bez recepty
Ja stosuję odżywkę Treatment WAX,polecam
Ja stosuję odżywkę Treatment WAX,polecam
potwierdzam! wlosy sa mocniejsze i szybko rosna ;-) jedyny minus jak dla mnie to trzymanie tego na wlosach az pol godziny... nie zawsze mam czas... aha i jeszcze rada - nie kupujcie od razu duzego opakowania - jest taniej ale... - moje sie przeterminowalo a nie bylam taka twardzielka zeby sprawdzac co sie stanie jak uzyje tego po terminie ;-)
jak dla mnie to najlepszym lekarstwem na wlosy (wypadaja, przetluszczaja sie - teraz w czapkowym koresie musze je myc codziennie) jest CIAZA - nigdy nie mialam tak pieknych wlosow ;-)
festbaba2000
Zaciekawiona BB
co racja to racja. ostatnio czytałam o tym ze wygląd włosów świadczy o stanie zdrowia... hm. dam linka: http://www.handsomemen.pl...włosy.html
Gdy koń jest chory, traci swoją piękną, błyszczącą sierść, chory pies okazuje oznaki choroby również prze sierść. Zostało już udowodnione, że wśród zwierząt istnieje niezaprzeczalny związek pomiędzy zdrowiem a wyglądem ich sierści.
[przypuszczam że podobnie jest i u ludzi
Gdy koń jest chory, traci swoją piękną, błyszczącą sierść, chory pies okazuje oznaki choroby również prze sierść. Zostało już udowodnione, że wśród zwierząt istnieje niezaprzeczalny związek pomiędzy zdrowiem a wyglądem ich sierści.
[przypuszczam że podobnie jest i u ludzi
samaola
Fanka BB :)
Włosy po porodzie wypadną w wiekszej ilości i nic sie na to nie poradzi. Hormony chążowe zatrzymują normalne wypadanie włosów (do 100 dziennie) na okres 9 miesiecy. Po porodzie gdy poziom hormonów sie zmienia te wszystkie włosy które miały wypaśc w tym czasie, czyli do 100 na dzień, nagle zaczynaja wypadać, tak z resztą, jak powinny. moze sie wtedy wydawać, że wypada ich strasznie dużo, a to tylko nadrabianie zaległości :-) Czesto kobiety mówią, że mają w ciązy piękne, geste włosy, a to właśnie dlatego, że one w tym czasie po prostu nie wypadają. dla mnie rada by przez ileś tygodni po porodzie nie myć włosów by nie wypadały to jakas paranoja.
Antylopka
Potrojna mamuska
po ciązy włosy leciały mi garściami:-zawstydzona/y: Dośc długo karmiłam i to wypadanie włosów, choc mniejsze niz na początku, to się utrzymywało. Po zakończeniu karmienia brałam witaminy BIO-URODA (z Pharma Nord) i problem sie skończył. Dla mnie męczarnią jest sucha skóra, od zawsze odkąd pamietam
szczesliwa
Fanka BB :)
czyli najlepiej przeczekac okres wypadania włosów?czy podciąc aby wzmocnic? niby w ciazy robiąn sie piękne włosy...a mi dalej wypadaja jestem w 5 miesiącu biore witaminy...musze z gin pogadac chyba
reklama
Mandinkaa
It will be a girl :o)
U mnie tez byl standard, w ciazy boska fryzura, po porodzie wlosy lecialy bez dotykania. Po dwoch-trzech mcach nicnierobienia zastosowalam: szampon seboradin do wypadajacych, ampulki radical (pomogly pierwszse zastosowania) i chodniejszy nawiew suszarki. Przestaly wypadac, ale oczywiscie juz byly mizerniejsze. Moze gdybym miala wiecej cierpliwosci... A teraz po drugiej ciazy czekam na kolejny wypad wlosa i kuracje zastosuje nieco szybciej. Moze pomoze.
Podziel się: