LANA
Fanka BB :)
boże mucha normalnie poryczałam się ze śmiechuszuszu, polemizowałabym, bo jak przychodził facet do dziewczyny obok to nie czułam się świetnie.
Najlepsze było też jak miałam problem z wypróżnieniem i dostałam czopka. Poszłam do toalety, no ale nie oszukujmy się po porodzie kucnięcie graniczyło z cudem, więc namęczyłam się namęczyłam a na końcu upuściłam i wyrzuciłam do kosza. Poszłam po drugi to kazała mi się położyć na łóżku, wypiąć dupę do koleżanki obok i se wsadzić. Hahahaha Kulturalnie przeprosiłam za incydent, ale nigdy nie praktykowałam takiego sposobu, więc też mi się nie udało... Trzeciego nie dostałam hahaha! Wykorzystałam limit .
A potem mnie strasznie bolało krocze więc na obchodzie następnego dnia dostałam czopki, więc jak to zobaczyłam spojrzałam na lekarza i mówię 'aż mnie boleć przestało. Dziękuję nie skorzystam'
po prostu w trakcie i po porodzie będziemy takie damesy ,że szok z odkrytym dupskiem ,broszką i cycuchami -świetnie i do tego sexi plexi koszulina a następnie wspaniałe czopki -raj na ziemi
To prawda ,że w trakcie porodu zapomina się o godności wtedy jedyna myśl w głowie,że chcesz jak najszybciej urodzić i zobaczyć swoje zdrowe dzieciątko o niczym innym się nie myśli
Ostatnia edycja: