reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czyn różni sie plamienie implantacyjne od okresu

Kobietki na wstępie powiem, iż jestem po poronieniu samoistnym i po dostaniu zielonego światła zaczęliśmy ponowne starania.
30.04 miałam monitorowaną owulacje, 07.05 podczas oddawania moczu jaśniutka czysta krew i teraz plamienia. Co to może być? Myśle ze na badanie hcg za wcześnie, a usg tez nic nie pokaże... nie oczekuje diagnozy, ale może któraś z Was to przechodziła, może podzielicie się doświadczeniem? Będę bardzo wdzięczna 🙂nie wiem co robić...

reklama
Plamienie implantacyjne jest bardzo skąpe i może być brązowe a może być różowe może być widoczne na wkładce albo tylko przy podcieraniu się na papierze. A 5 dni przed okresem bardzo możliwe że to plamienie implantacyjne.

Możesz zrobić w dniu terminu miesiączki test ciążowy o czułości 10 (nie polecam robić testów przed terminem miesiączki) życzę abys ujrzała 2 kreski i koniecznie daj znać jak się sytuacja zakończyła u ciebie.

Hejka nie wiem gdzie mam pisać a mam problem. Mianowicie dzisiaj powinnam planowo dostać okres ale wczoraj dzień przed planowana @ dostałam lekkie różowe plamienie i dzisiaj też mam. Czy to może być implantacja zarodka dodam że dzisiaj rano wymiotowalam po jedzeniu i kręciło mi się w głowie. Kilka dni temu słabo mi było odrzucalo mnie od wędzonego mięsa gdzie uwielbiam. Przez 3 tygodnie już opoprzedniej @ non stop było przytulanko łącznie w dni płodne. Nie chcę się nakręcac.nie biorę wogule pod uwagę ciąży mąż bardzo by chciał dzidziusia. Od jakiegoś czasu nie myślę o tym po prostu ktoś mi tak doradzi żeby nie myśleć tak dużo jak się chce żeby sobie odpuścić i tak zrobiłam.

Hejka nie wiem gdzie mam pisać a mam problem. Mianowicie dzisiaj powinnam planowo dostać okres ale wczoraj dzień przed planowana @ dostałam lekkie różowe plamienie i dzisiaj też mam. Czy to może być implantacja zarodka dodam że dzisiaj rano wymiotowalam po jedzeniu i kręciło mi się w głowie. Kilka dni temu słabo mi było odrzucalo mnie od wędzonego mięsa gdzie uwielbiam. Przez 3 tygodnie już opoprzedniej @ non stop było przytulanko łącznie w dni płodne. Nie chcę się nakręcac.nie biorę wogule pod uwagę ciąży mąż bardzo by chciał dzidziusia. Od jakiegoś czasu nie myślę o tym po prostu ktoś mi tak doradzi żeby nie myśleć tak dużo jak się chce żeby sobie odpuścić i tak zrobiłam.
Cytat
Odpowiedz
Report
•••

Cytat
Odpowiedz
Report
•••
Najlepiej zrobić test ciążowy

reklama
Do góry