reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurcze, ja nie pisze nic takiego, że "obcy" mają o tym nie wiedzieć.
sama was podczytywałam prawie rok jak sie odwarzyłam napisać.
tylko, że ja jestem normalna ( :) ) i nie wykorzystam info na wasz temat w złym celu. kurcze nie wiem czy udało mi się przekazac, co miałam na myśli:p
udało ! ale tak jak napisałas -jestes normalna...a ilu jest takich ,co zacznie czytac, śledzic,wyszukiwac w neci info na czyjsc temat,krasc zdjecia i narobic komus nieprzyjemnosci...Spotakało to już Anoole-ktos wyslal info ,co pisze na forum do jej meza, Kaskrk tez ktos wysledzil i dodal niemily komentarz na innym portalu...cholera wie co komu 'madrego' do glowy moze przyjsc...a tak jak forum jest zamkniete to zawsze jakies utrudnienie...

reklama
ja nadal na NIe
ale róbta co chceta:-)

ja i tak stosuje zasade ograniczonego zaufania
choc czasem mi nie wychodzi;-)

mamy aktualnie wynik 10:7 za zamknieciem ... zakladajac ze kilka osob /jak ja/ zmienilo zdanie to i tak sie zastanawiam gdzie jest te kilkanascie ktore byly na nie ??

Ja tak po nadrobieniu czesciowym ... musze przyznac ze zmienilam zdanie i jestm teraz za zamknieciem.

udało ! ale tak jak napisałas -jestes normalna...a ilu jest takich ,co zacznie czytac, śledzic,wyszukiwac w neci info na czyjsc temat,krasc zdjecia i narobic komus nieprzyjemnosci...Spotakało to już Anoole-ktos wyslal info ,co pisze na forum do jej meza, Kaskrk tez ktos wysledzil i dodal niemily komentarz na innym portalu...cholera wie co komu 'madrego' do glowy moze przyjsc...a tak jak forum jest zamkniete to zawsze jakies utrudnienie...

kurcze ja tez was podczytywałam, oglądałam na nk, ale tylko z czystej ciekawości, już pisałąm, że ciekawskie jajo ze mnie:p
i robiłam to tylko dla siebie! pare fotek pokazałam mężowi. no i zdjęcie emiry synka widziało połowe mojej rodziny, ale to tylko z szystej sympatii do fryzurki jej synka:) mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe:)

Ja nie zmieniam zdania czyli NIE! ale of kors dostosuje sie do decyzji !

Ja jestem nadal na nie. Powody te same. Nie mam pojęcia co się zmieniło i co to za afera, ale zdanie co do grup zamkniętych mam już wyrobione i moje doświadczenia mi wystarczą. Ale pewnie i tak zamkniecie, jak nie teraz to następnym razem albo jeszcze następnym razem, bo temat będzie wracał gdy tylko coś się zdarzy. A zdarzyć się może też i na zamkniętym, jak to ktoś dobrze napisał, afera dotyczyła jednej z nas, a nie jednej z podczytujących. Tak więc nadal nie.

reklama
kurcze ja tez was podczytywałam, oglądałam na nk, ale tylko z czystej ciekawości, już pisałąm, że ciekawskie jajo ze mnie:p
i robiłam to tylko dla siebie! pare fotek pokazałam mężowi. no i zdjęcie emiry synka widziało połowe mojej rodziny, ale to tylko z szystej sympatii do fryzurki jej synka:) mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe:)

No jasne ze nie mam! :-) A wrecz troche uroslam z dumy :-D

A jesli chodzi o zamykanie - ja dalej na NIE z dokladnie tych samych powodow ktore wczesniej przewalkowalysmy :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry