reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja sama nie wiem...kurcze to wszystko takie trudne ale chyba zmianiam po woli zdanie,chyba wole jednak zamknac...ale zaznaczam ze nie z powodu Georginy,chodzi o podczytujacych...
Ale prosze zeby moj glos nie byl liczony bo nie jestem do konca przekonana...wygra wiekszosc a ja sie dostosuje...

DAFFI a mozesz mi napisac na jakich innych watkach krazy nasz temat?Nie chce mi sie szukac...

reklama
Jestem na NIE- powód wcześniejszy aktualny

Jestem ZA zamknieciem!!!!
POWOD: nie chce by inny czytali moje wypowiedzi.. znam fora na ktorych jest wlasnie pozamykane to co trzeba i nie ma afer.. nie potrzebuje by ktos czytal to co pisze i pozneij afiszowal to innym!
przezorny zawsze ubezpieczony!
i to wcale nie znaczy ze takie forum sie po wykrusza z ludzi.... ktobedzie chcial ten bedzie pisal a inni zawsze moga dolaczyc!

No wlasnie przeciez jak ktos bedzie chcial dolaczyc mmoze pisac na innych watkach poznajmy sie potem co je dziecko co umie itd udzielac sie a potem zawsze dolaczyc a te mamy co podczytuja a czerpia info i chca porownywac z naszymi dziecmi a niechca sie odzywac to przeciez na innych watkach moga porownywac ..... to nie jest powod takie moje zdanie ...

No wlasnie przeciez jak ktos bedzie chcial dolaczyc mmoze pisac na innych watkach poznajmy sie potem co je dziecko co umie itd udzielac sie a potem zawsze dolaczyc a te mamy co podczytuja a czerpia info i chca porownywac z naszymi dziecmi a niechca sie odzywac to przeciez na innych watkach moga porownywac ..... to nie jest powod takie moje zdanie ...

wiesz proponuje zalozyc wlasniewatek dla osob ktore chca dolaczyc..... tak jak mowisz utworzyc watek poznajmy sie w tresci wpisac ze wszystkie mamy ktore chca dolazyc niech napisza cos o sobie i udzielaja sie na pozostalych.. nie piszemy tylko na 1 watku!

a ja nadal na TAK ! powód ten sam, co przed 'ktosiowa' aferą-świrusów nie brakuje na świecie !

Ja zdania nie zmieniam i nadal jestem za zamknięciem. I sorry ale argument że nowe mamy dołączą do mnie nie trafia - proponowałam nawet wyjście z tej sytuacji. Ile mamuś sie odezwało jak powstał temat zamknięcia i ile z nich zostało. A to czy sie wątek wykruszy czy nie od nas zależy tylko bo wcale nikt nie zagwarantuje że jak wątek będzie otwarty to nowe mamy dojdą! Tyle

dokładnie tak !

ja juz zgupiałam..ale jestem za niezamykanie wątku głownego, bo nie ma pewności, że nie ma wśród nas wiecej takich osób.
ale tu nawet nie chodzi o któras z nas tylko ogolnie zeby ,chocby z innych watkow nikt nie sledzil naszych tematow,problemow itd wiadomo,ze jak ktos bedzie chcial to i na zamkniety sie wkupi i dostanie ,ale to zawsze juz jakies utrudnienie..

reklama
ale tu nawet nie chodzi o któras z nas tylko ogolnie zeby ,chocby z innych watkow nikt nie sledzil naszych tematow,problemow itd wiadomo,ze jak ktos bedzie chcial to i na zamkniety sie wkupi i dostanie ,ale to zawsze juz jakies utrudnienie..

kurcze, ja nie pisze nic takiego, że "obcy" mają o tym nie wiedzieć.
sama was podczytywałam prawie rok jak sie odwarzyłam napisać.
tylko, że ja jestem normalna ( :) ) i nie wykorzystam info na wasz temat w złym celu. kurcze nie wiem czy udało mi się przekazac, co miałam na myśli:p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry