reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja też zdania nie zmieniłam i jestem za NIE ZAMYKANIEM!!!
co z tego że teraz zamkniecie..kto teraz zagwarantuje że nie ma u nas więcej takich które KIEDYŚ oszukiwały!!! Bez sensu

reklama
Ja też zdania nie zmieniłam- nie widzę potrzeby. Właściwie nie wiem co się zmieniłĸo i o co takie halo. Chodzi o Georginę jak rozumiem a przeciez gdybyśmy zamykały wątek jakiś tydzień temu to i talk miałaby zaproszenie- w czym nie widzę nic złego

A ja też zdania nie zmieniłam i jestem za NIE ZAMYKANIEM!!!
co z tego że teraz zamkniecie..kto teraz zagwarantuje że nie ma u nas więcej takich które KIEDYŚ oszukiwały!!! Bez sensu

Aga ma rację.
ja jestem ZA z innych powodów, jakie opisałam wcześniej, nie błędów przeszłościowych Georginy.

ja zmienilam zdanie z niezamykania za zamknieciem.. nie chodzi by uchronic sie przed oszustakmi tylko ot ze nie lubie jak sa tu takie zdane plotek osoby ktore wesza afere i pozniej na swoich watkach plotkuja!

Ja jestem za nie zamykaniem, może będą chciały do nas dołączyć jeszcze jakieś mamy grudniowe?

ja juz zgupiałam..ale jestem za niezamykanie wątku głownego, bo nie ma pewności, że nie ma wśród nas wiecej takich osób.

Ja zdania nie zmieniam i nadal jestem za zamknięciem. I sorry ale argument że nowe mamy dołączą do mnie nie trafia - proponowałam nawet wyjście z tej sytuacji. Ile mamuś sie odezwało jak powstał temat zamknięcia i ile z nich zostało. A to czy sie wątek wykruszy czy nie od nas zależy tylko bo wcale nikt nie zagwarantuje że jak wątek będzie otwarty to nowe mamy dojdą! Tyle

Ja wtedy głosowałam za NIE, ale po dużych wahaniach. Teraz w sumie widzę, że jest dobry pomysł. Więc zmieniam zdanie i jestem na TAK.
P.S. Do zmiany zdania przyczyniło się to jak czytam "poczytuje Was od jakiegoś czasu..." ja się niczego nie wstydzę, ale w sumie tak sobie myślę, że jednak lepiej jest jak wiem kto czyta to co piszę, przynajmniej mniej więcej :)

reklama
Jestem za zamknieciec argumentujac swoja decyzje tak samo jak ostatnio.
Nasze rozmowy nabraly charakteru rozmow przyjacielskich i chcialabym aby nie byly forumowymi rozmowami.
Wiem - forum to forum ale skoro na forum jest mozliwosc zamykania watkow to chyba to nie taki grzech i wbrew forumowym zasadom . :)
Mam zamiar z ej opcji skorzystac :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry