reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie. Ja też chcę się czytając forum odprężyć. A te hormony to chyba przemęczenie :-)

Wygugluj jako grafiki Emwu76 to zobaczysz jak wygląda prywatność w sieci.

o masakra... jest monia w stringach, fifi, maxiu, blizniaki Marty ale szok!!!!!!!!!

reklama
Wiecie co najłatwiej sie poobrażać i zrobić focha ...

Mea zamknij ten temat w cholere i już

A kto tu Ci strzelił focha ? wiesz troszkę za stara jestem na takie foszenie :) napisałam tylko, że być może to forum nie jest jednak dla mnie dlatego, że ja nie lubię zażarcie walczyć na argumenty :)

A najlepsza jest ta pipka z ksiazki medycznej co to kiedys marta wstawila :)
Rozmawialysmy o tym kiedy wyksztaca sie plec dziecka :)

kurcze ja tego nie pamietam.. moze mnie wtedy jeszcze nie bylo ahahhaha
ale jestem w szoku tym co widze! ale u mne sie nic nie wyswietla na szczescie!

ale zdjecia wstawia tylko po url czyli trzeba je napierw zrzucic do jakiegos fotosika lub tym podobne a ja tak nie lubie. Ja wole prosto z kompa .
Ogolnie ten zamkniety jest taki "klopotliwy" w obsludze.

ja o tym wspominalam na modertorni jak byla przebudowa forum ale niestety nie zostalo to uwzglednione ...

No właśnie mi o to samo chodzi. Uważam że jeszcze trochę powinnyśmy poczekać, na dzień dzisiejszy jestem na nie. Myślę że za jkiś czas zżyjemy się jeszcze bardziej i wtedy nie będzie takich obaw że się wykruszymy
Moim zdaniem, tak jak już któraś z Was napisała, wykruszenie nie będzie zależne od tego czy wątek jest zamknięty czy otwarty:) Bo jak ktoś chce to pisze, jak ktoś nie chce lub czasu nie ma to nie.
Oczywiście nie zmieniam swojej decyzji na NIE:)

reklama
Ja chcę zostawić wątek główny :tak:
Podoba mi się, bo, jak pisała Emwu bodajże, mozna wstawiać foty z kompa. Zresztą tyle pisałyśmy już na tym wątku i było dobrze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry