reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
e tam - Mamo Stacha - to nie ostatnio :)
Ja sie tam prawie na samym poczatku (jeszcze jak w ciazy bylysmy) poklocilam z Eliza :).
Mea kiedys dosc ostro dyskutowala z Purchawka i jakos dalej sie trzymamy bez wiekszych urazow :)
Gdzie jest tyle bab to i male sprzeczki musza byc.
Oczywiscie milo by bylo zeby ich nie bylo ale najwazniejsze ,zeby po sprzeczce dalej normalnie ze soba gadac przy innych - mniej kontrowersyjnych tematach :)

a wlasnie ... mialam z tego powodu wtedy wyrzuty sumienia i chyb a jeszcze nie przeprosilam bo purchawka poszla ... tym samym to czynie i ciesze sie ze jest spowrotem !!

jestem za ale jak kazda z nas bede pisac co mysle... i wiadome jest to ze nie kazdemu sie to moze spodobac bo kazda z nas ma inny charakter.....
czasem czlowiek z siebie musi wyrzucic to wszystko....
szkoda zycia by denerwowac sie tutaj...
to powinno byc miejsce gdzie mozna sie odstresowac milo spedzic chwile.....
chcialabym by bylo jak kiedys.... chyba w ciazy byly w nas bardziej sprzyajajce hormony niz teraz.
No właśnie. Ja też chcę się czytając forum odprężyć. A te hormony to chyba przemęczenie :-)

co to za obrazek byl?
nie zdazylam niestety zobaczyc....:(
Wygugluj jako grafiki Emwu76 to zobaczysz jak wygląda prywatność w sieci.

a wlasnie ... mialam z tego powodu wtedy wyrzuty sumienia i chyb a jeszcze nie przeprosilam bo purchawka poszla ... tym samym to czynie i ciesze sie ze jest spowrotem !!
Dzięki Mea! :) Teraz wspominajac to zwalam to na barki hormonow! :> I ja rowniez sie ciesze,ze wrocilam, bo z Wami jakos tak ... hmm.... mniej monotonnie sie czuje w codziennosci :)))

Daffi gdybys pzreczytała co wczesniej napisałyśmy zrozumiałabys nasze argumenty;-) nie chodzi o przeczytanie męża, babki czy teściowej. Każda z nas bierze odpowiedzialność za to co pisze, tylko o to, żeby inne forumowiczki BB nas niei czytały bo to niezła telenowela jest;-) To jakbys z kims rozmawiała prywatnie przez megafon:tak:
Inni mają pozamykane watki o których nie wiemy i tam sobie piszą.

Ale my tez mamy zamknieta grupe:tak:i tam mozemy pisac:tak:
Co wolicie-ładnosc watkow czy prywatność?

Kopciuszku ale ja chcialam tam swoje cyce wstawic i ni dy rydy :)

No i cytowanie nie dzialalo wiec ciezko bylo o bierzaca dyskusje .
i takie tam -
juz w sumie nie wazne :)

reklama
ale zdjecia wstawia tylko po url czyli trzeba je napierw zrzucic do jakiegos fotosika lub tym podobne a ja tak nie lubie. Ja wole prosto z kompa .
Ogolnie ten zamkniety jest taki "klopotliwy" w obsludze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry