- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
D
daffodill
Gość
Najważniejsze, że album będzie zamknięty;-)
dokladnie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
e tam - Mamo Stacha - to nie ostatnio
Ja sie tam prawie na samym poczatku (jeszcze jak w ciazy bylysmy) poklocilam z Eliza .
Mea kiedys dosc ostro dyskutowala z Purchawka i jakos dalej sie trzymamy bez wiekszych urazow
Gdzie jest tyle bab to i male sprzeczki musza byc.
Oczywiscie milo by bylo zeby ich nie bylo ale najwazniejsze ,zeby po sprzeczce dalej normalnie ze soba gadac przy innych - mniej kontrowersyjnych tematach
a wlasnie ... mialam z tego powodu wtedy wyrzuty sumienia i chyb a jeszcze nie przeprosilam bo purchawka poszla ... tym samym to czynie i ciesze sie ze jest spowrotem !!
Mama Stacha
&Franka&Janka
No właśnie. Ja też chcę się czytając forum odprężyć. A te hormony to chyba przemęczenie :-)jestem za ale jak kazda z nas bede pisac co mysle... i wiadome jest to ze nie kazdemu sie to moze spodobac bo kazda z nas ma inny charakter.....
czasem czlowiek z siebie musi wyrzucic to wszystko....
szkoda zycia by denerwowac sie tutaj...
to powinno byc miejsce gdzie mozna sie odstresowac milo spedzic chwile.....
chcialabym by bylo jak kiedys.... chyba w ciazy byly w nas bardziej sprzyajajce hormony niz teraz.
Wygugluj jako grafiki Emwu76 to zobaczysz jak wygląda prywatność w sieci.co to za obrazek byl?
nie zdazylam niestety zobaczyc....
Purchawka
Mama Lolka :-)
Dzięki Mea! Teraz wspominajac to zwalam to na barki hormonow! :> I ja rowniez sie ciesze,ze wrocilam, bo z Wami jakos tak ... hmm.... mniej monotonnie sie czuje w codziennosci ))a wlasnie ... mialam z tego powodu wtedy wyrzuty sumienia i chyb a jeszcze nie przeprosilam bo purchawka poszla ... tym samym to czynie i ciesze sie ze jest spowrotem !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dzięki Mea! Teraz wspominajac to zwalam to na barki hormonow! :> I ja rowniez sie ciesze,ze wrocilam, bo z Wami jakos tak ... hmm.... mniej monotonnie sie czuje w codziennosci ))
zwlaszcza jak sie ma codziennie taki sam dzien to mozna zglupiec !!!
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Daffi gdybys pzreczytała co wczesniej napisałyśmy zrozumiałabys nasze argumenty;-) nie chodzi o przeczytanie męża, babki czy teściowej. Każda z nas bierze odpowiedzialność za to co pisze, tylko o to, żeby inne forumowiczki BB nas niei czytały bo to niezła telenowela jest;-) To jakbys z kims rozmawiała prywatnie przez megafon
Inni mają pozamykane watki o których nie wiemy i tam sobie piszą.
Ale my tez mamy zamknieta grupei tam mozemy pisac
Co wolicie-ładnosc watkow czy prywatność?
emwu76
Kopciuszku ale ja chcialam tam swoje cyce wstawic i ni dy rydy
No i cytowanie nie dzialalo wiec ciezko bylo o bierzaca dyskusje .
i takie tam -
juz w sumie nie wazne
i takie tam -
juz w sumie nie wazne
kopciuszek2107
Kopciuszku ale ja chcialam tam swoje cyce wstawic i ni dy rydy
i takie tam -
juz w sumie nie wazne
Zaraz udowodnie ci ze zdjecie sie wstawii cytowac tez mozna tylko pojedynczo
reklama
emwu76
ale zdjecia wstawia tylko po url czyli trzeba je napierw zrzucic do jakiegos fotosika lub tym podobne a ja tak nie lubie. Ja wole prosto z kompa .
Ogolnie ten zamkniety jest taki "klopotliwy" w obsludze.
Ogolnie ten zamkniety jest taki "klopotliwy" w obsludze.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: