reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wczoraj to byla konstruktywna dyskusja a dzis zrobila sie klotnia ...

I tego sie wlasnie obawialam:-:)tak:teraz widac ze te co nie maja takiego samego zdania nie potrafia pogodzic sie z tym ze ktos myli inaczej.

A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko My:szok: dziwne... ale oki....

No nic trzeba sie pogodzic....

Z tym sie zgadzam:tak:takie osoby nie powinny brac udzialu w glosowaniu bo nie udzielaja sie w Grudzien 2009:tak:one moga tylko wyrazic swoje zdanie ale nie glosowac,takie moje zdanie:tak:

reklama
Wiecie co najłatwiej sie poobrażać i zrobić focha ...

Mea zamknij ten temat w cholere i już

hehehe ale my szanujemy wole :) DLATEGO MEA skasuj watek i juz :D po problemie hehe no tak Ty takze nie bylas za tym zeby na wawelu go pochowano ..;)
Moze jeszcze chwilke poczekajmy bo pare laseczek sie nie wypowiedzialo min Paulus, Kassiekrk, Daffi wprawdzie to nie zmieni pewnie wyniku ale niech maja szanse sie okreslic:) Please nie klocmy sie

To co niektórzy tutaj robią zakrawa mi na czystą Marginalizację ... i tyle, lepsi, gorsi, swój, obcy .......

chyba nie dla mnie to forum.

Kochana w kazdych innych grupach na forum mają wątki zamkniete o ktorych nie mamy pojęcia i wcale nie musimy mieć:-)
I się nie wygłupiaj bo to tylko rozmowa;-)

Kurcze ja dopiero dobrnęłam do końca a tu już sprawa przesądzona ;-(( Ja estem na TAK....
pozwolę sobie na taką refleksję.... niby wiem co to forum, że to mogą sobie wszyscy poczytać ale dziś doznałam szoku jak przeczytałam ile osób się czai i dopiero teraz zabrało głos....przemawiają do mnie argumenty EMWU nasze zycie to nie telenowele!!!!

Z tego co zauwazylam to z 31 glosujacych osob tylko 2 nicki nie brzmia mi znajomo wiec to nie sa chyba jakies dzikie tlumy osob ktore sie nie udzialaja a oddaly glos w sondzie :)

Dzis zadalam niepokojace mnie pytanie dotyczace rozwoju mojego dzieciaczka na glownym i dziewczyny udzielily mi odpowiedzi po ktorych bardzo poprawil mi sie humor. Gdybym nie byla zapisana na zadne forum a potrzebowalabym takich informacji i przypadkiem znalazlabym je na watku Grudzien 2009 bylabym rownie wdzieczna dziewczynom za to co moglam przeczytac. I mysle ze na tym polega magia Internetu - tworza go ludzie dla ludzi. Gdyby wszyscy zaczeli sie zamykac Internet nie bylby na pewno tak bogatym zrodlem wiedzy jak jest teraz. I nie oszukujmy sie ze gdybysm zrobily zamkniety watek to nagle zaczelybysmy na nim rozmawiac tylko o sprawach prywatnych a o problemach dotyczacych dzieci tylko na watkach tematycznych. Czyli ogolnie mowiac zamykajac sie chowamy cala nasza wiedze i doswiadczenia przed innymi. A co by bylo gdyby wszyscy zaczeli tak robic? Internet stracilby swoja sile i urok...

zanim sie pozabijamy ja jeszcze tylko dodam... :0 hi hi (kazdy dodaje swoje 5 groszy i konca nie ma)

Juz napisalam wczesniej ze z POKORA akceptuje wynik sondy. Zadecydowala wiekszosc . W wiekszosci byly osoby blizej mi znajome i uwazam wynik za sluszny.
A to ,ze nie byl zgodny z moim glosowaniem wcale nie znaczy ,ze go nie akceptuje.
Kazda przedstawiala argumenty.
I te co na NIE
I te co na TAK
Z jakiegos powodu zaczela sie dyskusja o racji argumentow. Tak jakby moje argumenty byly niewlasciwe. I stad ta walka. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.
Uwazam argumenty dziewczyn glosujacych na NIE za bardzo sensowne aczkolwiek znalazlam tez sporo (w moim przypadku wiecej) argumentow przemawiajacych za TAK.

Mysle ze zdania typu:
Nie mozecie sie pogodzic z przegrana sa przynajmniej dla mnie bardzo krzywdzace. Ukazuja mnie jako osobe ograniczona myslowo , upierajaca sie przy swoim i nie analizujaca.

jest duzo + i -. Ja nie mowie ,ze minusy byly zle . Mowie ,ze widzialam wiecej plusow a zaczelam odbierac wrzenie ,ze moje plusy to jakas kupa...:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry