reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy widzicie drugą kreskę?

madlena92

Zaciekawiona BB
Dzień dobry, jestem tu nowa:) z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy :D oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień :) będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię :D zaraz wrzucę zdjęcie
972812

reklama
reklama
Ogólnie jest lepiej niż było do tej pory, ale niestety troche mnie pobolewa brzuch jak na okres...;/ raz po lewej, raz po prawej stronie. Krwawień żadnych nie ma, więc póki co nie martwię się tym bólem ;) Z resztą w srodę porozmawiam o tym z lekarzem :)
Myślę, że powie, że to normalne [emoji846] rozciągają Ci się wszystkie więzadła macicy i sama macica. Też tak miałam i mam w dalszym ciągu. A u mnie czym dalej, tym bardziej dokuczajace są te bóle. Całą sobotę i niedzielę bolały mnie pachwiny, tak jakbym miała zakwasy. Dziś tak mnie ciągnęła lewa pachwina, że całe udo miałam zdretwiale, aż do kolana. Także widzisz - to wszystko Normalne i musisz się przyzwyczaić, że od czasu do czasu czasu coś poboli, coś zaciągnie, coś zakluje [emoji16]

Hej dziewczyny. Dwa zdjęcia i żadne nie oddaje tego co widzę w rzeczywistości. 27 dzień cyklu przy 30 dniowych i 11 dni po zastrzyku ovitrelle... Poleciała na betę to będę najdłuższe godziny oczekiwania...
IMG_20190530_081634.jpeg
IMG_20190530_081125.jpeg

No ja tu nic nie widzę ,ale 27 dzień to trochę za wcześnie na test ,ale za to beta na pewno prawdę Ci powie ;) daj znać jak dostaniesz wyniki , u nas już po 2 godz a nawet wcześniej jest wynik

reklama
Do góry