Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
dobrze, dobrze ;D@madlena92 w środę masz wizytę? Dobrze pamiętam?
reklama
Dżasta1111
Fanka BB :)
A jak samopoczucie? [emoji846]dobrze, dobrze ;D
Ogólnie jest lepiej niż było do tej pory, ale niestety troche mnie pobolewa brzuch jak na okres...;/ raz po lewej, raz po prawej stronie. Krwawień żadnych nie ma, więc póki co nie martwię się tym bólem Z resztą w srodę porozmawiam o tym z lekarzemA jak samopoczucie? [emoji846]
Dżasta1111
Myślę, że powie, że to normalne [emoji846] rozciągają Ci się wszystkie więzadła macicy i sama macica. Też tak miałam i mam w dalszym ciągu. A u mnie czym dalej, tym bardziej dokuczajace są te bóle. Całą sobotę i niedzielę bolały mnie pachwiny, tak jakbym miała zakwasy. Dziś tak mnie ciągnęła lewa pachwina, że całe udo miałam zdretwiale, aż do kolana. Także widzisz - to wszystko Normalne i musisz się przyzwyczaić, że od czasu do czasu czasu coś poboli, coś zaciągnie, coś zakluje [emoji16]Ogólnie jest lepiej niż było do tej pory, ale niestety troche mnie pobolewa brzuch jak na okres...;/ raz po lewej, raz po prawej stronie. Krwawień żadnych nie ma, więc póki co nie martwię się tym bólem Z resztą w srodę porozmawiam o tym z lekarzem
Dżasta1111
Co u Ciebie? [emoji846]Tak. 313 wczoraj. Ja jestem przerażona. Mam chora tarczycę hashimoto i gravesa...
Dżasta1111
Jak po wizycie? Umieram z ciekawości [emoji846]Ogólnie jest lepiej niż było do tej pory, ale niestety troche mnie pobolewa brzuch jak na okres...;/ raz po lewej, raz po prawej stronie. Krwawień żadnych nie ma, więc póki co nie martwię się tym bólem Z resztą w srodę porozmawiam o tym z lekarzem
Biedroneczka28
Hej dziewczyny. Dwa zdjęcia i żadne nie oddaje tego co widzę w rzeczywistości. 27 dzień cyklu przy 30 dniowych i 11 dni po zastrzyku ovitrelle... Poleciała na betę to będę najdłuższe godziny oczekiwania...
Biedroneczka28
Mówię na żywo widać cień cienia... U mnie niestety czeka się dłużej :/No ja tu nic nie widzę ,ale 27 dzień to trochę za wcześnie na test ,ale za to beta na pewno prawdę Ci powie daj znać jak dostaniesz wyniki , u nas już po 2 godz a nawet wcześniej jest wynik
reklama
Podziel się: