Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
U
użytkownik 188556
Gość
To współczuję[emoji19]
Ja sobie taka nadzieje zrobilam wtedy tym cieniem ze szok.
Ja sie na nim przejechałam 3 razy
reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Teraz jak testowalam to kupilam wszystkie mozliwe rodzajw testow z rosmanna ale na szczęście na kazdym byla blada kreska a na facelle nasikalam ostatnia i o dziwo kreska byla taka jak wtedy kiedy robila ze mnie idiote ale na szczęście inne testy pokazaly ta druga upragniona kreskeTo współczuję[emoji19]
U
użytkownik 188556
Gość
To gratuluję[emoji173]Teraz jak testowalam to kupilam wszystkie mozliwe rodzajw testow z rosmanna ale na szczęście na kazdym byla blada kreska a na facelle nasikalam ostatnia i o dziwo kreska byla taka jak wtedy kiedy robila ze mnie idiote ale na szczęście inne testy pokazaly ta druga upragniona kreske
Ciężko . Dla mojego partnera ta ciąża jest problemem. Nie chce jej.Co u Ciebie? [emoji846]
Dżasta1111
Przykro mi, ale może to przetrawi i dojrzeje do roli bycia ojcem. W końcu powinien wiedzieć czym może skończyć się seks bez zabezpieczeń i powinien wziąć odpowiedzialnośc za ewentualną ciążę. Sama w nią nie zaszlas.
Ciężko . Dla mojego partnera ta ciąża jest problemem. Nie chce jej.
Hejka. To ja mam to samo pytanie. Myślicie ze ciąża ? Wynik około 2-3 minuty.
Fado123
Myślę że jesteśHejka. To ja mam to samo pytanie. Myślicie ze ciąża ? Wynik około 2-3 minuty. Zobacz załącznik 980742
Myślę że jesteś
Byłoby super. Test robiłam nie z porannego moczu, miesiączka spóźnia się 3 dzień.
reklama
Fado123
Gratuluję możesz sobie bete hcg wykonać , i do gina tak za 1,5 tyg do 2Byłoby super. Test robiłam nie z porannego moczu, miesiączka spóźnia się 3 dzień.
Podziel się: