Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Karolina&Zosia
Fanka BB :)
No to życzę leniwych i bardzo spokojnych dziewięciu miesięcy:-*
reklama
milla01
Niekoniecznie. U mnie właśnie w ciąży było dobrze,a przed i po brałam letrox 125. W ciąży 25Kurcze trochę nie ufam mojej endokrynolog niestety... w sierpniu mnie poinformowala że moja tarczyca jyz została wyniszczona i że muszę brać hormony do końca życia. A ja chciałam się jeszcze wstrzymać i nie brałam tych leków. Okazało się że słusznie, bo moja tarczyca znów ( póki co ) działa bardzo dobrze, bez faszerowania się hormonem. I TSH mam jak najbardziej w normie. Natomiast zdaje sobie sprawę, że będąc w ciąży chyba będę musiała zacząć przyjmować ten hormon, bo może mi się wszystko pogorszyć . Oczywiście powiadomię lekarza jednego i drugiego
Dżasta1111
Powtarzalas betę? [emoji846]Mam wynik 50,4..
Tak. 313 wczoraj. Ja jestem przerażona. Mam chora tarczycę hashimoto i gravesa...Powtarzalas betę? [emoji846]
Spokojne, nie stresuj się, ale umów się jak najszybciej do endokrynologa, robiąc w między czasie profil tarczycowy, żeby mieć od razu świeże wyniki
No i gratuluję [emoji2956]
No i gratuluję [emoji2956]
Dżasta1111
Spokojnie. Dziewczyny z hashimoto też rodzą zdrowe dzieci, ale tak jak napisała koleżanka wyżej - umów się jak najszybciej do endokrynologa i ginekologa, aby potwierdzić ciążę i wdrożyć odpowiednie leki jeśli będą potrzebne.Tak. 313 wczoraj. Ja jestem przerażona. Mam chora tarczycę hashimoto i gravesa...
Fado123
Moja koleżanka , dowiedziała się że ma hasimoto przy robieniu 1 badania jakie zleca lekarz w ciąży , poszła do endokrynologa bierze leki ,a dziecko rozwija się prawidłowo ,więc bez stresu ale jak piszą koleżanki , tsh anty tpo, ft3 i 4 , jak najszybciej do endokrynologa już dziś się umów
Karolina&Zosia
Też mam Hashimoto i roczną, zdrową jak ryba córcię. Oddech, badania, kontrola u lekarza i wszystko pójdzie z górki:-*Tak. 313 wczoraj. Ja jestem przerażona. Mam chora tarczycę hashimoto i gravesa...
oooo to by była dobra perspektywaNiekoniecznie. U mnie właśnie w ciąży było dobrze,a przed i po brałam letrox 125. W ciąży 25
reklama
Dżasta1111
@madlena92 w środę masz wizytę? Dobrze pamiętam?
Podziel się: