Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Tak bardzo bym chciała żeby to było to...No to super , trzymam kciuki
reklama
Biedroneczka28
Około 16 17 będzie dopiero... A ja na 14 idę do pracyJeśli widzisz cień ,to pewnie to jest to ,ale poczekaj na bete to będzie pewne , a ile się u Ciebie czeka na wynik?
Biedroneczka28
Nie udało się, a ten cień widziałam naprawdę...
U
użytkownik 188556
Gość
Mi dwa cykle temu tez wyszedl cień, pierwszy raz w życiu cos zobaczyłam na teście. Dzien pozniej przyszedl okres.Nie udało się, a ten cień widziałam naprawdę...
Cieniom nie ma co wierzyć.
Anusiak1990
Te testy z rosmanna zawsze daja cien. Zawsze...Mi dwa cykle temu tez wyszedl cień, pierwszy raz w życiu cos zobaczyłam na teście. Dzien pozniej przyszedl okres.
Cieniom nie ma co wierzyć. Zobacz załącznik 979455
U
użytkownik 188556
Gość
A widzisz, nawet nie wiedzialam. Na przyszlosc nie kupię go już nigdy więcejTe testy z rosmanna zawsze daja cien. Zawsze...
reklama
Anusiak1990
Ja sie na nim przejechałam 3 razyA widzisz, nawet nie wiedzialam. Na przyszlosc nie kupię go już nigdy więcej
Podziel się: