Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Dżasta1111
Fanka BB :)
Jak tam Wasze wyniki bety?
reklama
Anusiak1990
I jak tam?No tak . Jutro polecę zrobić badanie i zobaczymy.
Dżasta1111
Super, gratuluję! [emoji3590] Teraz koniecznie umów wizytę do lekarza [emoji3526]
Mam wynik 50,4..
Anusiak1990
Sprawdź przyrost po 48h
Czyli wskazuje na 4 tydzień. To chyba poczekam jeszcze z 1,5-2 tygodnia.Super, gratuluję! [emoji3590] Teraz koniecznie umów wizytę do lekarza [emoji3526]
Dżasta1111
Te widełki są bardzo szerokie więc ciężko określić. Z mojej bety 1500 wyczytałam, że jestem ok w 5/6 tygodniu, a jak poszłam do lekarza to był nie cały 4 tc także to różnie bywa. Sprawdź przyrost po 48 h, a do lekarza umów się za jakieś 2 tygodnie to powinien już coś zobaczyc [emoji846]Czyli wskazuje na 4 tydzień. To chyba poczekam jeszcze z 1,5-2 tygodnia.
Dżasta1111
Ja badalam tylko raz, tak dla pewności. Było ok więc już się nie nakrecalam, tym bardziej, że mialam za kilka dni wizytę u lekarza [emoji846]
Ja zrobiłam dzisiaj drugie badanie, czyli po 72 h. Jutro się dowiem jaki przyrost. A w ogóle jest sens badać kolejne przyrosty??
reklama
Ja też tak planuję zrobić ) chyba, że lekarz mi zaleci powtórzyć. Wizyta 29 maja.. ciekawa jestem czy już cokolwiek będzie widaćJa badalam tylko raz, tak dla pewności. Było ok więc już się nie nakrecalam, tym bardziej, że mialam za kilka dni wizytę u lekarza [emoji846]
Podziel się: