Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Dżasta1111
Fanka BB :)
Zupełnie normalne. Macica i więzadła macicy się powiększają. Jeśli teoretycznie przyrost będzie mały to lepiej iść do lekarza wcześniej.Dziękuję wszystkim. Czyli jeśli będę miała słaby przyrost to iść wcześniej do lekarza? Wizytę mam na 29 maja, żeby cokolwiek było widać.
A powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miała bóle podbrzusza w tak wczesnej ciąży? Czytałam że może tak być, ale trochę się tym martwię... Raz z jednej, raz z drugiej strony, często też boli po całości. Nie za mocno, no ale czuję.
reklama
Anusiak1990
Jest bladziutka ale widoczna. Zrób bhcg i sprasdz przyrostWitam. Dziewczyny ja z tym samym pytaniem. Czy Wy widzicie druga kreskę?Zobacz załącznik 974645
No właśnie jutro rano zrobię betę. Szok!Jest bladziutka ale widoczna. Zrób bhcg i sprasdz przyrost
Anusiak1990
Odczytalas go w normalnym czasie? Ile dni do @?albo po terminie @?No właśnie jutro rano zrobię betę. Szok!
Tak wczoraj powinnam dostać @.Odczytalas go w normalnym czasie? Ile dni do @?albo po terminie @?
Anusiak1990
To gratulacje. Zrób sobie badania i pochwal sie oczywiście. Trzymam kciuki za ksiazkowy wzrost
reklama
Myślisz, że to ciąża?To gratulacje. Zrób sobie badania i pochwal sie oczywiście. Trzymam kciuki za ksiazkowy wzrost
Podziel się: