Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Dżasta1111
Fanka BB :)
Jest kreska, super [emoji3590] jutro daj znać jak beta [emoji846]Witam. Dziewczyny ja z tym samym pytaniem. Czy Wy widzicie druga kreskę?Zobacz załącznik 974645
reklama
Anusiak1990
Jesli byl stosunek test wyglada na pozytywny @ brak to raczej nic innego nie przychodzi mi do glowyMyślisz, że to ciąża?
Karolina&Zosia
To jest piękna i nieśmiała krecha moja pamiętam wyglądała jak jej cieńpowodzenia
Jestem przerażona szczerze mówiąc. W ciąży byłam 11 lat temu...To jest piękna i nieśmiała krecha moja pamiętam wyglądała jak jej cieńpowodzenia
Anusiak1990
No to najwyzsza pora na kolejna ciazeJestem przerażona szczerze mówiąc. W ciąży byłam 11 lat temu...
Karolina&Zosia
No to super mam siostrę starszą o 12 lat i to moja najcudowniejsza przyjaciółka. Taka różnica wieku między rodzeństwem po pewnym czasie jest superto u Ciebie będzie powrót do przeszłości
reklama
Podziel się: