Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
reklama
Carenik
Fanka BB :)
No i cudownie, teraz za 48h sprawdz przyrost. Musi to byc 66%, lub 114% w 72h .Beta hcg 191,7
Proszę, uderzcie mnie w twarz znowu mam czarne myśli.... Teraz się boję o ten przyrost powiedzcie, jak to zrobić, żeby aż tak nie przeżywać ?No i cudownie, teraz za 48h sprawdz przyrost. Musi to byc 66%, lub 114% w 72h .
Carenik
Musisz sie czyms zająć choc... to i tak bedzie trudne [emoji28]
Proszę, uderzcie mnie w twarz znowu mam czarne myśli.... Teraz się boję o ten przyrost powiedzcie, jak to zrobić, żeby aż tak nie przeżywać ?
Dobra, Idę sprawdzać klasówki....Musisz sie czyms zająć choc... to i tak bedzie trudne [emoji28]
Dżasta1111
Super, gratuluję! [emoji3590] I nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze [emoji8] jak zrobisz drugie badanie i odbierzesz wynik to przyrost możesz obliczyc w internecie za pomocą specjalnego kalkulatora [emoji846]
Ostatnia edycja:
marta18691
Jest kreseczka
Dziękuję wszystkim. Czyli jeśli będę miała słaby przyrost to iść wcześniej do lekarza? Wizytę mam na 29 maja, żeby cokolwiek było widać.
A powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miała bóle podbrzusza w tak wczesnej ciąży? Czytałam że może tak być, ale trochę się tym martwię... Raz z jednej, raz z drugiej strony, często też boli po całości. Nie za mocno, no ale czuję.
A powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miała bóle podbrzusza w tak wczesnej ciąży? Czytałam że może tak być, ale trochę się tym martwię... Raz z jednej, raz z drugiej strony, często też boli po całości. Nie za mocno, no ale czuję.
reklama
Carenik
Normalne. Macica sie powieksza.
Dziękuję wszystkim. Czyli jeśli będę miała słaby przyrost to iść wcześniej do lekarza? Wizytę mam na 29 maja, żeby cokolwiek było widać.
Podziel się: