Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
reklama
Carenik
Fanka BB :)
Elegancko!
Dzisiaj z wieczornego moczu wyszła trochę mocniejsza kreska ) Chyba zaczynam w to wierzyć...
Karolina&Zosia
Reguły nie ma żadnej a To jest krecha jak się patrzyDzisiaj z wieczornego moczu wyszła trochę mocniejsza kreska ) Chyba zaczynam w to wierzyć...
U
usunięty
Gość
Gratuluję z całego serduszka. Jeżeli chodzi o ryzyko poronienia pierwszej ciąży zgadzam się z koleżanką @Carenik na to nie ma reguły. Moja pierwsza i jedyna ciąża przebiegła od samego początku do końca bez komplikacji a jeżeli chodzi o drugą to nie wiem bo nie planuje ale siostra natomiast urodziła 7 lat temu zdrową córkę, drugą ciąże poroniła a trzecia dzidzia ma ponad 2 latka, druga siostra ma czwórkę diabłów w mieszkaniu i dwa razy poroniła przed zajściem w ostatnią ciąże
dziękuję ) Czyli nie można nic przewidzieć... co ma byc to będzieGratuluję z całego serduszka. Jeżeli chodzi o ryzyko poronienia pierwszej ciąży zgadzam się z koleżanką @Carenik na to nie ma reguły. Moja pierwsza i jedyna ciąża przebiegła od samego początku do końca bez komplikacji a jeżeli chodzi o drugą to nie wiem bo nie planuje ale siostra natomiast urodziła 7 lat temu zdrową córkę, drugą ciąże poroniła a trzecia dzidzia ma ponad 2 latka, druga siostra ma czwórkę diabłów w mieszkaniu i dwa razy poroniła przed zajściem w ostatnią ciąże
Dżasta1111
Oooo! Super! Jutro koniecznie zapisuj się do lekarza [emoji3526]Dzisiaj z wieczornego moczu wyszła trochę mocniejsza kreska ) Chyba zaczynam w to wierzyć...
Jutro idę na badanie krwi.. Trzymajcie kciuki ) Mam jeszcze pytanie... Wiem, ze jutro się wszystko wyjaśni, ale ciekawa jestem... Czy to, że zrobiłam test innej firmy, ale o tej samej czułości i prawie nic nie wyszło, to moze oznaczać, ze mi się zmniejsza poziom beta?? Czy po prostu to moze byc kwestia konkretnego testu?
Fado123
kwestia testu! ja zrobiłam tylko jeden też wyszła bladziutka 2 kreska ,cień cienia i w ten sam dzień zrobiłam bete i wiedziałamJutro idę na badanie krwi.. Trzymajcie kciuki ) Mam jeszcze pytanie... Wiem, ze jutro się wszystko wyjaśni, ale ciekawa jestem... Czy to, że zrobiłam test innej firmy, ale o tej samej czułości i prawie nic nie wyszło, to moze oznaczać, ze mi się zmniejsza poziom beta?? Czy po prostu to moze byc kwestia konkretnego testu?
Dżasta1111
Kwestia testu, kwestia pory w jakiej robiłaś jutro jak zrobisz betę to daj znać i pamiętaj żeby np w poniedziałek powtórzyć, bo liczy się przyrost [emoji846]Jutro idę na badanie krwi.. Trzymajcie kciuki ) Mam jeszcze pytanie... Wiem, ze jutro się wszystko wyjaśni, ale ciekawa jestem... Czy to, że zrobiłam test innej firmy, ale o tej samej czułości i prawie nic nie wyszło, to moze oznaczać, ze mi się zmniejsza poziom beta?? Czy po prostu to moze byc kwestia konkretnego testu?
reklama
Podziel się: