Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Gratuluję możesz sobie bete hcg wykonać , i do gina tak za 1,5 tyg do 2
Dziekuje bardzo za odpowiedz.
reklama
Dżasta1111
Fanka BB :)
Kreseczki jak byk [emoji846] Teraz zrób tak jak pisała koleżanka wyżej - zrób betę, powtórz wynik po 48 h i umów się do gina za ok 2 tygodnie, ale nie wcześniej, wtedy będzie większa pewność, że już się pokaże [emoji846]Hejka. To ja mam to samo pytanie. Myślicie ze ciąża ? Wynik około 2-3 minuty. Zobacz załącznik 980742
Anusiak1990
Ciaza jak koleżanki pisaly zrob badanie krwi i będzie czarno na bialym dla lekarza. GratulujęHejka. To ja mam to samo pytanie. Myślicie ze ciąża ? Wynik około 2-3 minuty. Zobacz załącznik 980742
Hej lekarz stwierdził ciążę, ale powiedział że póki co widać sam pęcherzyk że na tym etapie często tak jest. Kolejną wizytę mam 12 czerwca i wtedy okaże się, czy wszystko dobrze się rozwija. Na szczęście nie mam żadnych krwawień, więc o tyle jestem spokojna...Jak po wizycie? Umieram z ciekawości [emoji846]
Dżasta1111
Super [emoji3] to prawda, że na tym etapie nie zawsze już jest widoczny zarodek dlatego najlepiej udać się jak najpóźniej na badanie żeby zwiększyć szansę na zobaczenie go. Na pewno wszystko jest w porządku [emoji4] teraz odpoczywaj i daj znać 12 czerwca [emoji846]Hej lekarz stwierdził ciążę, ale powiedział że póki co widać sam pęcherzyk że na tym etapie często tak jest. Kolejną wizytę mam 12 czerwca i wtedy okaże się, czy wszystko dobrze się rozwija. Na szczęście nie mam żadnych krwawień, więc o tyle jestem spokojna...
Dziękuję odezwę się :*Super [emoji3] to prawda, że na tym etapie nie zawsze już jest widoczny zarodek dlatego najlepiej udać się jak najpóźniej na badanie żeby zwiększyć szansę na zobaczenie go. Na pewno wszystko jest w porządku [emoji4] teraz odpoczywaj i daj znać 12 czerwca [emoji846]
Carenik
Wadliwy.
Żeby nie zakładać nowego tematu podepne sie pod tym czy to pozytywny czy negatywny wynik na żywo kreska jest lepiej widoczna nie mogłam zrobić dobrego zdjęcia
Fado123
Powtórzyłabym test, bo ja tam 3 kreski widzę , myślę jak koleżanka że jest wadliwyŻeby nie zakładać nowego tematu podepne sie pod tym czy to pozytywny czy negatywny wynik na żywo kreska jest lepiej widoczna nie mogłam zrobić dobrego zdjęcia
reklama
Carenik
I jak? Powtorzylas?Żeby nie zakładać nowego tematu podepne sie pod tym czy to pozytywny czy negatywny wynik na żywo kreska jest lepiej widoczna nie mogłam zrobić dobrego zdjęcia
Podziel się: