Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Fado123
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro jak się trzymasz ? który to był tydzień ? to pierwszy raz?U mnie niestety się nie udało . Maluszek się nie rozwinął. Już jestem po wszystkim...
reklama
7 tydzień. Tak pierwszy. Niestety tak czasami bywa .Bardzo mi przykro jak się trzymasz ? który to był tydzień ? to pierwszy raz?
Fado123
Nie załamuj się ,niestety nie jesteś tu sama dużo nas po takich przejściach7 tydzień. Tak pierwszy. Niestety tak czasami bywa .
Wiem. Nie załamuję. Takie życie.Nie załamuj się ,niestety nie jesteś tu sama dużo nas po takich przejściach
Dżasta1111
I jak, zrobiłaś betę?Tak a te badanie gdzie mozna zrobic? Troche sie denerwuje jestem dzis w pracy podbrzusze pobolewa i piesi a musze tu troche dziwgac i temperatura ponad 33 stopnie
Tak dzis zrobilam wieczorem beda wynikiI jak, zrobiłaś betę?
reklama
Podziel się: