reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy wedlug was ten test jest pozytywny?

Sama wartość bety nie mówi nic prócz tego że świadczy o ciąży. Przyrost sugeruje czy ciąża rozwija się prawidłowo dlatego to on jest najistotniejszy. Jeśli chodzi o niską wartość to jeśli dobrze kojarzę to jesteś jeszcze przed terminem miesiączki, jeśli badanie zrobione jest wcześnie to i wynik jest niski. Kiedyś przecież ta beta musi zacząć rosnąć 🤷‍♀️
Heh, bardzo polubiłam twoje wypowiedzi. Uspokajają mnie. Raczej muszę czekać i 3mac kciuki, by wszystko dobrze się potoczyło. 😋

reklama
Heh, bardzo polubiłam twoje wypowiedzi. Uspokajają mnie. Raczej muszę czekać i 3mac kciuki, by wszystko dobrze się potoczyło. 😋
Przed Tobą jeszcze sporo czekania do szczęśliwego rozwiązania więc polecam uspokoić się w cierpliwość 😅 Jeśli nie masz żadnych dziwnych bóli ani nie pojawią się plamienia lub krwawienie to trzeba być dobrej myśli 😊 Udanego wyjazdu ☺️

Czasem takie inne odczucia niż pamiętam to z innych miesiaczek w podbrzuszu, ale poza tym czuje się dobrze, żadnych plamien czy kwawien. Gdyby nie baczniejsze przyglądanie sie sobie, to może i tego odczucia w podbrzuszu czy jajnikach też bym nie zauważała. Jestem dzisiaj trochę bardziej podekscytowana i mam wypieki, ale to od mocy wrażeń. 😋

Do góry