Angelika2497
Fanka BB :)
Jak wyżej. Nie miałam tak wcześniej
Teraz jakbym miała dostać miesiączkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w którym DC jesteś? Jesteś w ciąży? Czy normalnym cyklu? Który dzień? Może faktycznie masz dostać miesiączkę, nic nie piszesz, nie wiadomo o co chodzi. Z fusów mamy wróżyć?Jak wyżej. Nie miałam tak wcześniej
Zaczęłam 10 tcAle w którym DC jesteś? Jesteś w ciąży? Czy normalnym cyklu? Który dzień? Może faktycznie masz dostać miesiączkę, nic nie piszesz, nie wiadomo o co chodzi. Z fusów mamy wróżyć?
No to jest to zupełnie normalne. Kiedy masz wizytę u ginekologa? Poinformuj go o tym, zbada Cię i wyjaśni, czy wszystko jest ok i z czym ten ból jest związany.Zaczęłam 10 tc
Za tydzień. Wcześniej nie miałam tego problemu a teraz boli . Tłumaczę sobie ze wszystko się rozciąga. Jestem po 2 stratach to panikujeNo to jest to zupełnie normalne. Kiedy masz wizytę u ginekologa? Poinformuj go o tym, zbada Cię i wyjaśni, czy wszystko jest ok i z czym ten ból jest związany.
Jeśli ból jest bardzo silny, możesz zawsze podjechać na IP. Natomiast taki zwykły ból, rozpieranie, jak na okres, bardzo często występują w ciąży.Za tydzień. Wcześniej nie miałam tego problemu a teraz boli . Tłumaczę sobie ze wszystko się rozciąga. Jestem po 2 stratach to panikuje
Znalazlas już sobie terapeutę?Za tydzień. Wcześniej nie miałam tego problemu a teraz boli . Tłumaczę sobie ze wszystko się rozciąga. Jestem po 2 stratach to panikuje
Za tydzień. Wcześniej nie miałam tego problemu a teraz boli . Tłumaczę sobie ze wszystko się rozciąga. Jestem po 2 stratach to panikuje