Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najwcześniej 6 tydzień ciąży to czas kiedy usg może uwidocznić pęcherzyk. Obecnie nie ma co iść, bo nic nie będzie widać.Cześć. Staramy się o drugie dziecko dzisiaj jest 26dc i zastanawiam się czy ginekolog coś może zobaczyć na usg? Np czy była owulacja czy wystąpi okres na dniach?
Cześć. Staramy się o drugie dziecko dzisiaj jest 26dc i zastanawiam się czy ginekolog coś może zobaczyć na usg? Np czy była owulacja czy wystąpi okres na dniach?
Poczekaj do terminu miesiączki, jeśli cykle masz około 30 dniowe, dziś dopiero 27 dzień, nie wiadomo kiedy była owulacja.Dzisiaj się skusiłam na test ciążowy ale biel vizira jak to dziewczyny określają
Cykle mam tak 26-30 dniowe
No nie wiem dokładnie kiedy była..
Raczej nic z tego bo w pierwszej ciąży już 26 dnia była różowa kreska...
Nie widzę żadnego wątku dla staraczek?
Chciałabym podpytać dziewczyn jakie badania warto zrobić No i o testy owulacyjne które są naprawdę dobre?..