reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy warto iść na usg w 26dc?

Lenkka28

Zaangażowana w BB
Cześć. Staramy się o drugie dziecko dzisiaj jest 26dc i zastanawiam się czy ginekolog coś może zobaczyć na usg? Np czy była owulacja czy wystąpi okres na dniach?

reklama
Cześć. Staramy się o drugie dziecko dzisiaj jest 26dc i zastanawiam się czy ginekolog coś może zobaczyć na usg? Np czy była owulacja czy wystąpi okres na dniach?
Najwcześniej 6 tydzień ciąży to czas kiedy usg może uwidocznić pęcherzyk. Obecnie nie ma co iść, bo nic nie będzie widać.
Lepiej zrobić test ciążowy lub oznaczyć betę z krwi, aby wiedzieć, że w ogóle jest ciąża.

Dzisiaj się skusiłam na test ciążowy ale biel vizira jak to dziewczyny określają 😭
Cykle mam tak 26-30 dniowe

No nie wiem dokładnie kiedy była..
Raczej nic z tego bo w pierwszej ciąży już 26 dnia była różowa kreska...

Nie widzę żadnego wątku dla staraczek?
Chciałabym podpytać dziewczyn jakie badania warto zrobić No i o testy owulacyjne które są naprawdę dobre?..

reklama
Do góry