reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

AGUTEK dam rade jak bylam mala chcialam byc weterynarzem:) a w przeniesieniu sie pomogla mi ciocia ktora pracuje tak gdzie sie uczue.dala mi sterte ksiazek ponadrabialam troche i jestem na poziomie tych co tam sa :)

reklama
Melduje sie ze zyje i jeszcze nie urodzilam :) teskni mi sie za forum ale niestety Nie mam dostepu do neta ::) ::) siedze caly czas w domu i odpoczywam :)

Trzymajcie sie dziewczyny ;)

Kociak -super... że wszystko u Ciebie w porządku... jaki widac po suwaczku poród tuż...tuż...
trzymaj się cieplutko... odpoczywaj i pokazuj sie od czasu do czasu...

KOCIAK trzymaj sie jestem z toba mam nadzieje ze niedlugo juz bedziesz miala nett.

Ja mam nadal dola jak maz wroci z pracy wybierzemy sie do szpitala.Dobrze ze wczoraj wziol wolne bo ja bym sama nie dala rady.Mam nadzieje ze nasze malenstwozdazy zobaczyc prababcie

No Kociak, na Ciebie już niebawem czas. Ciekawe kiedy twoja Martynka postanowi wyjść do mamy :)

Malinka, musisz być dobrej myśli. Życzę babci duzo zdrówka.

LILITH ,AGUTEK bardzo wam dizekuje.Dzisaj znowu nie widzialam babci nie wpuszczaja do niej ;( dalej lezy pod ta cala aparatura w nocy bylo zle walczyli o jej zycie w dzien byla stabilna. Ale jest slabiutka serce zamiera to dzis mi powiedzial lekarz.Mowil ze ciagle mowila jak ja ratowali ze wnusia do niej niedlugo przyjdzie ;( a oni mnie kurde nawet na chwile nie chca wpuscic tak bardzo sie boje ah zycie to nie bajka

Malinko, jesteśmy z Tobą, trzymaj się dzielnie. Oby Twojej babci się polepszyło.
Kociak, niedługo już będziesz tulić swą dzidzi :laugh: Mam nadzieję,że pokażesz nam jej fotki :)

reklama
Do góry