reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

reklama
e to laski wszybko sie studia skoncza i bedziemy witac na forum wiecej magistrow ;D
dobrze dla was fajnie jest studiowac i cos potem osiagnac dla siebie samego,a jeszcze lepiej ja by mozna bylo prace w zawodzie znalesc ;)
pzdr

Agutek sorki,ze pytam,ale to po co poszlas na studia w takim zawodze jezeli juz z gory wiesz,ze niechcesz w nim pracowac???????
Tak z ciekawosci pytam,a jaki to zawod??pzdr

Ja już od 5 lat pracuję ale w zupełnie innym zawodzie, więc studia sa tylko formalnością ;) I tak naprawdę nieważne co studiuję liczy się tylko papierek ;D A studiuję administrację bo to były niestety jedyne studia licencjackie w mojej miejscowości humanistyczne. Teraz magisterkę robię już w innym mieście na uniwerku. Ciągle więc kuję przepisy prawne....a do pracy jest mi to kompletnie nie potrzebne hihi :) No ale bez sensu byłoby teraz coś zmieniać na końcówkę. Pracodawca chce ode mnie tylko papierek, że jestem magistrem.
Po studiach mogłabym pracować w organach administracji publicznej, albo zrobić aplikację komorniczą, ale kto by chciał w takich zawodach pracować ;) Nudy....Nie mam zamiaru byc urzędasem.
Gdybym nie miała pracy pewnie obrałabym zupełnie inną drogę studencką ;) Ale, że praca jest, pewna i dobra to po co kombinować :)

i tez prawda Agutek,rozne drogi czlowkie wybiera aby dojsc do czegosc,wazne aby byc szcesliwym. ;D a co do studiow kiedys w zyciu ci sie przydadza zobaczysz,nie pojda na marne ;D pzdr

Za mnie zadecydowało to, że rodzice nie mieli kasy by posłać mnie na dzienne. A wtedy pewnie bym jakąś filologię skończyła bądź turystykę, bo to mnie wtedy kręciło. Teraz jak ktoś mnie spyta co bym chciała robić, to nie mam zielonego pojęcia. Jakaś taka bez pomysłu na siebie jestem :)
No więc wyszło tak, że musiałam znaleźć pracę i robić studia zaocznie. Na szczęście zaraz krótko po maturze znalazłam pracę i tak sobie żyję :) A w mojej firmie rzadko kto pracuje w zawodzie, bo stanowiska są specyficzne bardzo, więc liczy się tylko papier :D

reklama
Do góry