reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
a niom
e to laski wszybko sie studia skoncza i bedziemy witac na forum wiecej magistrow ;D
dobrze dla was fajnie jest studiowac i cos potem osiagnac dla siebie samego,a jeszcze lepiej ja by mozna bylo prace w zawodzie znalesc
pzdr
dobrze dla was fajnie jest studiowac i cos potem osiagnac dla siebie samego,a jeszcze lepiej ja by mozna bylo prace w zawodzie znalesc
pzdr
A
Agnezzz
Gość
Ja bym tam pracy w zawodzie nie chciała, bo bym się zanudziła na śmierć..chyba
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
AGUTEK a jaki zawod jesli mozna wiedziec?
A
Agnezzz
Gość
Ja już od 5 lat pracuję ale w zupełnie innym zawodzie, więc studia sa tylko formalnością I tak naprawdę nieważne co studiuję liczy się tylko papierek ;D A studiuję administrację bo to były niestety jedyne studia licencjackie w mojej miejscowości humanistyczne. Teraz magisterkę robię już w innym mieście na uniwerku. Ciągle więc kuję przepisy prawne....a do pracy jest mi to kompletnie nie potrzebne hihi No ale bez sensu byłoby teraz coś zmieniać na końcówkę. Pracodawca chce ode mnie tylko papierek, że jestem magistrem.
Po studiach mogłabym pracować w organach administracji publicznej, albo zrobić aplikację komorniczą, ale kto by chciał w takich zawodach pracować Nudy....Nie mam zamiaru byc urzędasem.
Gdybym nie miała pracy pewnie obrałabym zupełnie inną drogę studencką Ale, że praca jest, pewna i dobra to po co kombinować
Po studiach mogłabym pracować w organach administracji publicznej, albo zrobić aplikację komorniczą, ale kto by chciał w takich zawodach pracować Nudy....Nie mam zamiaru byc urzędasem.
Gdybym nie miała pracy pewnie obrałabym zupełnie inną drogę studencką Ale, że praca jest, pewna i dobra to po co kombinować
A
Agnezzz
Gość
Za mnie zadecydowało to, że rodzice nie mieli kasy by posłać mnie na dzienne. A wtedy pewnie bym jakąś filologię skończyła bądź turystykę, bo to mnie wtedy kręciło. Teraz jak ktoś mnie spyta co bym chciała robić, to nie mam zielonego pojęcia. Jakaś taka bez pomysłu na siebie jestem
No więc wyszło tak, że musiałam znaleźć pracę i robić studia zaocznie. Na szczęście zaraz krótko po maturze znalazłam pracę i tak sobie żyję A w mojej firmie rzadko kto pracuje w zawodzie, bo stanowiska są specyficzne bardzo, więc liczy się tylko papier
No więc wyszło tak, że musiałam znaleźć pracę i robić studia zaocznie. Na szczęście zaraz krótko po maturze znalazłam pracę i tak sobie żyję A w mojej firmie rzadko kto pracuje w zawodzie, bo stanowiska są specyficzne bardzo, więc liczy się tylko papier
reklama