reklama
kurcze kurcze jak mnie dawno tutaj nie bylo
coraz blizej a ja nie mam na nic czasu nawet posiedziec na forum : :
Powoli jakos leci w domu jest wszystko dobrze jak narazie patryk kosi z tata trawe
nawet tata zalatwil patrykowi telefon na firme ;D ;D ;D
tata bedzie zapewne placil bo to na niego i bedzie przychodzil rachunek za wszystkie 8 telefonow ;D
Malinka mam nadzieje ze twoje sprawy tez juz sie rozwiazaly
Zycze wam milych dni i spedzania czasu razem z waszymi mezami
coraz blizej a ja nie mam na nic czasu nawet posiedziec na forum : :
Powoli jakos leci w domu jest wszystko dobrze jak narazie patryk kosi z tata trawe
nawet tata zalatwil patrykowi telefon na firme ;D ;D ;D
tata bedzie zapewne placil bo to na niego i bedzie przychodzil rachunek za wszystkie 8 telefonow ;D
Malinka mam nadzieje ze twoje sprawy tez juz sie rozwiazaly
Zycze wam milych dni i spedzania czasu razem z waszymi mezami
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
KOCIAK moje sprawy hmm a chyba dobrze.Zreszta przestalam sie przejmowac.za to robie z siebie super mame hhe jak mowi moj maz laska jak nie wiem,W niedziele wydalismy 2.500 tys na ubrania w wiekrzosci a wczoraj kupilam sobie zajebiste kolczyki i super pazurki do twarzy mi z nimi
m.a.l.i.n.k.a
KOCIAK apropo telefonow to chyba masz bogatyc rodzicow.Placic za 8 telefnow to nie maly wydatek.Jka bylam jeszcze panna to wyslalam smsow za 1000zl i rodzice strasznie sie w pienili chciaz prowadza duza firme i kasa jest to nie mieli ochoty wydawac tyle na glupoty
Kociak co do telefonu to fakt beda przychodzic naraz wszystkie numery!ale kazdy rachunek dodatkowo oddzielnie!nam tak przychodzi 6...niestety...tzn nie nam a mamie meza!
Malinko!super ze jestes taka szczesliwa!ale smutno i troszke ze nie poslalas mi zdjecia a wkoncu obiecalas...
Malinko!super ze jestes taka szczesliwa!ale smutno i troszke ze nie poslalas mi zdjecia a wkoncu obiecalas...
m.a.l.i.n.k.a
LILITH soreczki ale nie mam jak wyslac zdjecia namwiam meza na cyfrowke ale narazie marudzi
A
Agnezzz
Gość
Coś ostatnio nie ma Kociaka i wątek podupada
reklama
m.a.l.i.n.k.a
niom fajnie bylo popsac wieczorkami z KOCIAKIEM ja niedlugo tez tu bede zadko bywac niesety juz za miesiac