reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

reklama
malinka zycze ci milego spedzenia czasu na wakacjach
no i ladnej pogody :)
po przyjezdzie daj znac i moze jakies foteczki ???:):):)

ja to zawsze jak gdzies jade to cos musze zapomniec
kiedy nawet do tego stopnia ze musialam latac za majtkami bo nie wzielam ani jednej part
tylko to co mialam na sobie :)

malinka tylko ostroznie z opalaniem sie i z woda zebys sie zabardzo nie nagrzewala i do wody nie wchodzila
bo bedziesz miec problemy

reklama
a ja bym chciala zabrac mojego patryka na usg tylko ze mialam juz 18 lipca :(
Ale i tak sie wybieram do innego lekarza na usg wiec moze uda mi sie go zabrac :)
on sie tak cieszy jak widzi dzidzie a bardziej sie cieszyl jak slyszal ze to bedzie coreczka
teraz jak uslyszal ze moze byc to chlopiec to radosc przygasla ::) ::)

Do góry