reklama
beata hmmm....generalnie sie z toba zgadzam mimo iz lubisz kolor rozowy a to o czyms swiadczy ...ale przykro mi sie zrobilo jak przeczytalam ten kawalek o 20latkach nie wiedzacych nic o zyciu, rodzinie, problemach... ja mam 24 lata, mam dwojke dzieci, mezatka jestem od 4 lat i wiem jak wyglada 'normalne' zycie i rowniez sporo na te tematy, na ktore twoim zdaniem nie powinnam nic wiedziec.... :|
Ostatnia edycja:
Kinga 24 lata to nie 20 ;-) czy naście. No i dwójka dzieci małych- kochana to nie lada wyzwanie ;-) pewnie wieczorna kąpiel to prawdziwy relax przy małych bąbelkach- jeśli Cię uraziłam to przepraszam. chodziło mi o dziewczyny które
zaczynają związek i prawią morały o moralności, zaufaniu itp.
zaczynają związek i prawią morały o moralności, zaufaniu itp.
beata hmmm....generalnie sie z toba zgadzam mimo iz lubisz kolor rozowy a to o czyms swiadczy ...:|
beata niestety nie, bo nie mam wanny i ubolewam nad tym bo marzy mi sie wlasnie taki relax w wannie...ojjj tak. Po calym dniu to glowe mam spuchnieta....i nie moge sie wrzesnia doczekac, bo mlody idzie do przedszkola...wiec troche odetchne
niestety ale 'takim' dziewczynom nie przetlumaczysz....zycie musi zweryfikowac ich disney'owskie poglady. w koncu czlowiek najlepiej uczy sie na wlasnych bledach....
niestety ale 'takim' dziewczynom nie przetlumaczysz....zycie musi zweryfikowac ich disney'owskie poglady. w koncu czlowiek najlepiej uczy sie na wlasnych bledach....
Wlaśnie dochodzę do takiego wniosku
Kobieta która ubiera się na czarno jest w żalobie.
Kobieta która ubiera się na biało jest dziewicą.
Kobieta która ubiera się na zielona jest pełna wary.
Kobieta która ubiera się na rózowo, no cóż- wiadomo o co chodzi ;-)
Ciekawe co z czerwonym, zółtym i pomarańczowym?????
Fifi hej ;-)
Kobieta która ubiera się na czarno jest w żalobie.
Kobieta która ubiera się na biało jest dziewicą.
Kobieta która ubiera się na zielona jest pełna wary.
Kobieta która ubiera się na rózowo, no cóż- wiadomo o co chodzi ;-)
Ciekawe co z czerwonym, zółtym i pomarańczowym?????
Fifi hej ;-)
A jak nago łazi po domu tak jak mi się to często zdarza
dewiacja ;-)
reklama
O, wreszcie się tu ktoś porządny trafił ;-);-)a ja na szaro do południa...:|taką mam piżamkę....
Podziel się: