reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy tu naprawdę są 2 kreski???

reklama
Gratulacje :) Tak ja piszą dziewczyny na razie sprawdź przyrost po 48h powinien być min 66%, bierz witaminy dla ciężarnych przede wszystkim kwas foliowy, i do lekarza umów się ok 6 tyg bo teraz jeszcze za wcześnie żeby było coś widać. Dopiero przy becie ok 1000 jest pęcherzyk. Trzymam kciuki :)

Ostatnia miesięczka była 10.02 a dziś był termin miesiączki, mam nadzieję że beta zacznie przyrasta
Gratulacje :) Tak ja piszą dziewczyny na razie sprawdź przyrost po 48h powinien być min 66%, bierz witaminy dla ciężarnych przede wszystkim kwas foliowy, i do lekarza umów się ok 6 tyg bo teraz jeszcze za wcześnie żeby było coś widać. Dopiero przy becie ok 1000 jest pęcherzyk. Trzymam kciuki :)
Dziękuję , bardzo się cieszę i w dalej w to nie wierzę! 😍🥰 no ale testy ciazowe w ilości 5 i test z krwi plus brak mięsiaczki nie moga się mylić jestem dobrej myśli, dziś dopiero mój termin mięsiaczki więc pewnie wszystko będzie się pieknie rozwijać

Pozytywny ja tak mialam w pierwszej ciazy ale powtorz go za kilka dni powinna byc juz wyrazna linia (mnie w pierwszej ciazy wyszedl test po kilku tygodniach i wlasnie taka ledwie widoczna linia a bylo to w 6 tygodniu )

Nie patrzałabym na te metryczki z bety który to tydzień. Ja zaszłam w ciąże o dziwo 2 tygodnie po spodziewanej owu, a w dzień spodziewanej miesiączki testy były negatywne. 3 dni po już blade kreski i beta niziutka ale prawidłowe przyrosty co 48h :) Gratulacje trzymam kciuki

Pozytywny ja tak mialam w pierwszej ciazy ale powtorz go za kilka dni powinna byc juz wyrazna linia (mnie w pierwszej ciazy wyszedl test po kilku tygodniach i wlasnie taka ledwie widoczna linia a bylo to w 6 tygodniu )
Dziękuję ja w tym dniu w którym robiłam testy poszłam na betę i wyszła 57 także jestem szczęśliwa

Nie patrzałabym na te metryczki z bety który to tydzień. Ja zaszłam w ciąże o dziwo 2 tygodnie po spodziewanej owu, a w dzień spodziewanej miesiączki testy były negatywne. 3 dni po już blade kreski i beta niziutka ale prawidłowe przyrosty co 48h :) Gratulacje trzymam kciuki
Dziękuję jestem dobrej myśli 🥰 póki co żadnych objawów, piersi nabrzmiałe tylko ale to wczesna ciąza

Kochane mam wyniki bety kolejnej ,
Przyrost jest w normie, jestem już spokojna
Screenshot_2021-03-11-14-03-21-816_com.android.chrome.jpg

reklama
Zastanawiam się tylko czy faktycznie nie przełożyć wizyty? Bo lekarz i tak chyba nic nie zobaczy co myślicie?

Do góry