reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy tu coś widac

@młoda1994 Wszystkie testy mają fabryczną kreskę, która ma się zabarwić jeśli będzie obecny hormon ;-) To jest miejsce, w którym naniesione są odpowiednie odczynniki ;-)
Uwierz ze nie ma każdy test. Nigdy się nie spotkałam z tym a trochę ich zrobiłam w ciągu 7 lat. Ostatnio nawet zrobiłam test dla picu żeby zobaczyć czy ma kreskę fabryczna lub pojawia się coś np po 2 dniach i ani kreski fabrycznej nie było przed zrobieniem testu ani po zrobieniu testu i też nic nie pokazało się po upływie 48h wyglądał jak typowy test ciążowy negatywny.

Edit:może inaczej. Może ma każdy test ale nie na każdym teście jest ta kreska widoczna przed zrobieniem i po wykonaniu testu ciazowego.
Ten test akurat co zrobiła autorka wątku on nie ma widocznej kreski wogule. Nawet jak się go rozbierze.

reklama
Witam, Dziewczyny tym razem się udało 😊😊😊

Załączniki

• IMG_20201010_134343.jpg
    IMG_20201010_134343.jpg
    921,2 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Do góry