reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no a co do pakowania...... ja jeszcze nie a dziś rodzice byli na zakupach i kupili mi podpaski te wielkie na noc
mój artek jak siostra urodziła (i mieszkaliśmy razem przez kilka dni w akademiku, bo z malcem leżeliśmy w szpitalu) to stwierdził, ze anka używa "desek serfingowych "
a ja jeszcze muszę do szpitala dokupić wodę, biszkopciki i klapeczki jakieś
mój artek jak siostra urodziła (i mieszkaliśmy razem przez kilka dni w akademiku, bo z malcem leżeliśmy w szpitalu) to stwierdził, ze anka używa "desek serfingowych "
a ja jeszcze muszę do szpitala dokupić wodę, biszkopciki i klapeczki jakieś
Karin
Lipcowe Mamy'05
Od wczoraj dołączyłam do grona spakowanych. Chociaż kosmetyki w żaden sposób nie zmieszczą mi się do i tak koszmarnie wielkiej torby. W szpitalu w którym będę rodziła jest zasada, że wszystkie ciuszki dla dzieciaczka i mamusi należy przynieść własne, nie wynika to z oszczędności szpitala tylko z tego że dla dzidziusia takie domowe rzeczy, wyprane w domowym proszku i z "domowymi" bakteriami sa lepsze niż ze szpitalnymi. Z tego samego powodu dzidziuś zaraz po porodzie kładziony jest na mamusi i się z nią "kolonizuje" (a dokładnie z jej bakteriami) tak jak opisała to Martuska, i dopiero po 2 godzinkach jest mierzony, ważony itd. Ja też już wpisalam męża na listę "przytulaczy" w razie gdybym miała cesarkę i nie mogła przytulić Jagódki.
Joaska
Lipcowe mamy '05
Witam mamy, ja rowniez powoli sie pakuje, choc podobno mam jeszcze 2 tygodnie..ale kto to wie, co moj maluch planuje!!znalazlam na stronie www.edziecko.pl artykol o wyprawce i tam jest taka fajna lista, polecam chyba musze jeszcze ja rozpakowac i cos podokladac....caluski
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no dziewczyny ja od jakiś 2 dni tak częściowo spakowana w większej części jeszcze brakuje kilku pierdółek, ale jeszcze dam radę jak jużbędę miała wszystko albo za kilka dni wyjmę wszystko i tak już sobie poukładam elegancko
reklama
A ja mam dylemat jaki kocyk na wypisanie ze szpitala wziac mam jeden cienki i jeden gruby, takie specjalne z zatrzaskami i z zamkiem, zamiast rozka. Wczesniej byly upaly nie do wytrzymania a teraz jest zimno i pada. Ten cienki kocyk to juz mam spakowany i tak sie zastanawiam nad tym grubym, ale wielkosc mojej walizki mnie przeraza.