reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Ja właśnie spakowałam swoją torbę oprócz przyborów toaletowych, które dodam na koniec, mam już większość rzeczy. W szkole rodzenia położne radziły nam żeby wziąć ze sobą maść TRAUMEL S- do smarowania krocza już od pierwszych chwil po porodzie, wzięłam też tatntum rosa i rivanol choć nie wiem, czy będzie możliwość robienia nasiadówek.
Dla siebie wzięłam Feminatal i AsmagB i APAP na wszelki wypadek.
Dla dzidzi oprócz kaftaników i śpioszków jeszcze rękawiczki 1 parę i 2 pary skarpetek no i czapeczki.
Musze powiedzieć, że mi ulżyło... nie cierpię się pakować, a tak już mam ten obowiązek za sobą
pozdrawiam serdecznie
Dla siebie wzięłam Feminatal i AsmagB i APAP na wszelki wypadek.
Dla dzidzi oprócz kaftaników i śpioszków jeszcze rękawiczki 1 parę i 2 pary skarpetek no i czapeczki.
Musze powiedzieć, że mi ulżyło... nie cierpię się pakować, a tak już mam ten obowiązek za sobą
pozdrawiam serdecznie
Avocado dzieki za rade. Wczoraj dokupiłam chusteczki do higieny intymnej, biszkopty i inne przegryzki. Masc na sutki miałam ale nie brałam do szpitala - teraz biore. Pozostaje mi dokupic majtki z siateczki, do tej pory miałam jednorazowe.
No to teraz Ty trzymaj za nas kciuki, bo my sie szybciutko sypiemy...:-)
No to teraz Ty trzymaj za nas kciuki, bo my sie szybciutko sypiemy...:-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dziewczyny ja też nie spakowana mam czas narazie mam kupione wkładki do stanika, ale leżą gdzieś tam....
ja juz mam pare rzeczy ale nie pakuje, bo po pierwsze jeszcze i tak nie mam wszytskiego (u nas to wszytsko trzeba miec swoje, nawet jeden komplet ubranek do pozostawienia w szpitalu), a po drugie podobnie jak Alka boje sie ze jak juz sie spakuje to bede potem czekac, a podobno zdazy sie to wrzucic do torby...spokojnie...
reklama
graszka-po
Fanka BB :)
dziewczyny napiszcie mi co macie zamiar ,albo juz spakowałyście do szpitala ja mam taki zestaw-
dla dzidzi-
-3 śpioszki,3 koszuleczki,3 czapeczki,3 pary skarpeciek,3 body
-rożek
-2 reczniki
-smoczek,butelke<jakby co>
-oliwke,chusteczki nawilżające
-3 pieluszki tetrowe,paczka pampersów
dla siebie-
-2 koszule zapinane
-klapki
-2 ręczniki
-podkłady bella 2x
-przybory toaletowe
-szlafrok
-telefon
-aparacik
-dokumęty
i to chyba na tyle.....wiem ,że mozna więcej spakować ,ale mniej więcej brałąm tyle ze sobą jak szłąm rodzić synka
dla dzidzi-
-3 śpioszki,3 koszuleczki,3 czapeczki,3 pary skarpeciek,3 body
-rożek
-2 reczniki
-smoczek,butelke<jakby co>
-oliwke,chusteczki nawilżające
-3 pieluszki tetrowe,paczka pampersów
dla siebie-
-2 koszule zapinane
-klapki
-2 ręczniki
-podkłady bella 2x
-przybory toaletowe
-szlafrok
-telefon
-aparacik
-dokumęty
i to chyba na tyle.....wiem ,że mozna więcej spakować ,ale mniej więcej brałąm tyle ze sobą jak szłąm rodzić synka