Tak, obie bety w tym samym laboratorium. No nic idę zadzownić do gin, może uda się przełożyć wizytę, miałam dzwonić koło południa. Kurcze ja już się naczytałam tylu rzeczy, że sama nie wiem co myśleć..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech lepiej szpital niż tak czekać...Nic Ci tam złego nie zrobią ba może pomogąNie, nic nie brałam.. A szpitala panicznie się boję..
Ale co szpital zrobi? Jak uda się dostać do lekarza jutro to wizyta tam naprawdę nie jest potrzebna. Jeżeli z ciążą jest cos nie tak to szpital i tak nie pomoże.Ech lepiej szpital niż tak czekać...Nic Ci tam złego nie zrobią ba może pomogą
No tak,ale rozumiem że szpital miałby być dzisiaj? No to zawsze informacja wcześniej i wierzę,że pomogą albo chociaż wyjaśnia co się dzieje.Ale co szpital zrobi? Jak uda się dostać do lekarza jutro to wizyta tam naprawdę nie jest potrzebna. Jeżeli z ciążą jest cos nie tak to szpital i tak nie pomoże.
Toni tak długo , ja jechałbym na izbęudało mi się przełożyć wizytę na poniedziałek..
Ja tez. Na miejscu zrobią i oznaczą betę i zrobią usg. Osiwialabym do poniedziałku.Toni tak długo , ja jechałbym na izbę