no tak, może to i nie jest normalne, ale z facetami nigdy nic nie wiadomo
poza tym warto się zastanowić czy zaglądając mu przez ramię nie powodujesz że zaczyna się odnosić do ciebie coraz bardziej niechętnie ... faceci nie lubią ingerowania w ich sprawy, kontrolowania, zaglądania przez ramię itp. tacy już są! sama kontrola nic ci nie da, w życiu jest tak że jak będzie chciał coś zrobić to i tak to zrobi bez względu na to jak go będziesz kontrolować ... sama rozmowa (jeśli wygląda typowo) powoduje że facet czuje się atakowany i w obronie sam zaczyna atakować ... facet lubi czuć że masz do niego zaufanie! lepiej powiedz mu "trochę się martwię, ale ufam ci, wiem że mnie nie zawiedziesz" ...facetom trzeba ciągle podkreślać jak ich podziwiamy, niestety kobiety z natury próbują zmieniać swoich facetów, uważają że swoimi radami i rozmowami im pomagają, a faceci tego nie znoszą, mogą się zmienić dla ukochanej kobiety, ale nie wtedy kiedy im ciągle gada co źle robią!!! nie dziwi mnie że wszystkie kobiety mówią ci o swoich obawach, bo myślą tak jak każda kobieta, oceniają mężczyzn tak jak kobiety, ale facet to nie kobieta, nie myśli nie robi tak jak kobieta ... lepiej porozmawiaj z kolegami do których masz zaufanie, czy uważają że to faktycznie jest wśród facetów takie normalne (lepiej zbierz kilka opinii bo jedna to za mało aby wyrobić sobie zdanie) itd. każda rozmowa z facetem na temat twoich obaw podkreśli w nim tylko przekonanie że mu nie ufasz i będzie niezadowolony, zawsze możesz powiedzieć "słuchaj, nie podoba mi się to co robisz, ale wierzę że skoro mówisz że nie ma w tym nic złego, to tak jest, ufam ci" - takie sformułowanie prędzej przekona go do dotrzymania słowa niż rozmowa ... u faceta rozmowa to sygnał że jest jakiś problem i ty chcesz aby podsunął ci rozwiązanie, żeby to szybko zakończyć wymyśli naprędce zapewne najgorsze rozwiązanie co tylko jeszcze bardziej cię zdenerwuje, albo po prostu zbyje cię, że nie masz powodu do zmartwień i dramatyzujesz! jeśli chcesz, możesz sama zacząć bywać na takich portalach, nie kryć się z tym, a gdyby zapytał to mu powiedz, że skoro uważa to za takie normalne to też chciałaś spróbować (w dowcipny sposób z uśmiechem świadczącym o tym że traktujesz to jako zabawę a nie zrobienie mu na złość) .... i pamiętaj o jednej zasadzie ... zwykle jest tak, że im ktoś się więcej tłumaczy, tym bardziej prawdopodobne że jest winny! im mniej się tłumaczy lub prawie wcale tym bardziej prawdopodobne że mówi prawdę
rozmowa z facetami to naprawdę ciężki orzech do zgryzienia, ale można ich tego nauczyć