oliweczkaa
Fanka BB :)
Ja nie chciałam i test wyszedł dopeior dziś - dzień po planowanej miesiączce także czekaj...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa dużo potrafi, i często płata figle, może to być przez pogodę, może to być wszystko i nictak i nie poprostu myślę skąd takie moje samopoczucie.
Ty tak na serio?Hej dziewczyny , mam pytanie czy ktoras z was pamieta o domowym tescie ciazowym z proszkiem do pieczenia? U mnie wyglada to tak jak w zdjeciu ponizej , co myslicie?warto isc do lekarza ?
Owszem kiedyś takie sposoby byly z proszkiem do pieczenia z soda oczyszczona z pasta do zębów i mojej mamie się 7 razy to sprawdziło ale teraz mamy XXI w zrób normalny test ciążowy lub dokładniejszy z krwi beta hcg a nie sikasz do kubka z proszkiem do pieczenia [emoji1787][emoji1787]Hej dziewczyny , mam pytanie czy ktoras z was pamieta o domowym tescie ciazowym z proszkiem do pieczenia? U mnie wyglada to tak jak w zdjeciu ponizej , co myslicie?warto isc do lekarza ?
CiastoA co ma wyjść z tego proszku jak jest ciąża?
Moja mama jak sprawdzała soda proszkiem i pasta biała bez żadnych dodatków to było tak spienione że nie było nic innego widać jak tylko pianę na wierzchu. Jeszcze moczem podlewała paproc i po tygodniu urosla bardzo i po tym też wiedziała że jest w ciąży. Moja mama nawet 14 lat temu to stooswala jak była w 7 ciąży. Moja mama testom nie ufa i w nie nie wierzy. A te wszystkie sposoby z proszkiem soda pasta i podlewanie paproci moczem sprawdziły się u mojej mamy. Nawet raz moja mama poszła do gin i pow jej ze ciąży nie ma tylko torbiel dał luteine a mama mówi że nie będzie zażywala żadnej luteiny po 2 tyg poszła do gin i lekarz pogratulował była wtedy w 6tc także coś w tych domowych starych sposobach sprawdzania czy jest się w ciąży jest.A co ma wyjść z tego proszku jak jest ciąża? [emoji848][emoji6][emoji51]
Domowy test ciążowy z pastą do zębówDomowy test ciążowy z proszku do pieczenia
Działa na identycznej zasadzie jak domowy test ciążowy z sody. Nasypujesz odrobinę proszku do naczynia, a potem oddajesz do niego mocz. Piana = ciąża, brak piany = brak ciąży.