reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Test ciążowy z proszku do pieczenia? [emoji849]Pierwszy raz słyszę o czymś takim...Hej dziewczyny , mam pytanie czy ktoras z was pamieta o domowym tescie ciazowym z proszkiem do pieczenia? U mnie wyglada to tak jak w zdjeciu ponizej , co myslicie?warto isc do lekarza ?
Nie lepiej kupić zwykły test ciążowy w aptece, Rossmannie czy nawet w biedronce..?
Też mam pytanie do was. 6,19,23 i 28 uprawiałam sex bez zabezpieczenia miesiączkę miałam od 16 mówimy cały czas o lipcu. Od paru dni jest mi nie dobrze, słabo mam lekkie bóle podbrzusza wczoraj zrobiłam beta hcg 2.30. Myślicie, że warto powtórzyć test??
Fado123
Sex bez zabezpieczenia, zawsze może wiązać się z ciąża, kiedy powinnaś mieć kolejny @ ?Też mam pytanie do was. 6,19,23 i 28 uprawiałam sex bez zabezpieczenia miesiączkę miałam od 16 mówimy cały czas o lipcu. Od paru dni jest mi nie dobrze, słabo mam lekkie bóle podbrzusza wczoraj zrobiłam beta hcg 2.30. Myślicie, że warto powtórzyć test??
Około 11-12 sierpieńSex bez zabezpieczenia, zawsze może wiązać się z ciąża, kiedy powinnaś mieć kolejny @ ?
Okej dziękuję bardzo. A dodam że ostatni @ miałam dosyć dziwny zazwyczaj jest od pierwszego dnia intensywny a tu był taki ze mogłam wkładkę założyć drugi i 3 dzień intensywny 4 już niemalże koniec zawszw Mam 5 dni tym razem było inaczej. Miałam bóle piersi a tego nigdy podczas @ nie doświadczyłam.
Fado123
Chcesz mieć dziecko ??Okej dziękuję bardzo. A dodam że ostatni @ miałam dosyć dziwny zazwyczaj jest od pierwszego dnia intensywny a tu był taki ze mogłam wkładkę założyć drugi i 3 dzień intensywny 4 już niemalże koniec zawszw Mam 5 dni tym razem było inaczej. Miałam bóle piersi a tego nigdy podczas @ nie doświadczyłam.
reklama
tak i nie poprostu myślę skąd takie moje samopoczucie.Chcesz mieć dziecko ??