reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mozliwa ciaza?

reklama
hej dziewczyny, mam pytanie troche z innej beczki. Nie staram się o dziecko, ale na poczatku maja uprawialam seks z prezerwatywa i od tego czasu strasznue sie martwie. Objawy jak na ciaze- powiekszone piersi, wzdecia, czestsze chodzenie na siku, brak apetytu, wrazliwosc na zapachy... Od tego czasu miałam 4 razy okres, zrobilam bete (wyszła ponizej 1), 8 testow negatywnych. Natomiast czuję się inaczej. Byłam tydzien temu u mojej ginekolog i robila mi usg dopochwowe- nic nie bylo. Bylam na usg jamy brzusznej i tez nic. W takim razie czemu mam idealny brzuch ja na 15tc i bola mnie piersi? Mozecie uznac mnie za wariatkę, ale w tym temacie jestem wyczulona. Może któraś z was miała podobnie?
Dziekuje za porady, co do wizyt u specjalistow, to sie zapisalam. Zapomnialam napisac o zylach na piersiach. Mimo to myslicie, ze ciaze na 1000% mozna wykluczyc i usg przezpochwowe na pewno wykazaloby dzidzie w 11/12 tyg?

Dziekuje za porady, co do wizyt u specjalistow, to sie zapisalam. Zapomnialam napisac o zylach na piersiach. Mimo to myslicie, ze ciaze na 1000% mozna wykluczyc i usg przezpochwowe na pewno wykazaloby dzidzie w 11/12 tyg?
Tak wyglądają USG w 12 tygodniu
Screenshot_20230822_175551_Chrome.jpg

Raczej ciężko przegapić dziecko....

reklama
Do góry